up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sea To Summit

Soveposer

Soveposer

Liggeunderlag

Liggeunderlag

Camp Kjøkken

Camp Kjøkken

Personlig

Personlig

Drybags

Drybags

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Camping

Dameklær

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Sekker og Kofferter

Soveposer

Telt

Turutstyr

Undertøy

Allt( Sea To Summit )

Sea to summit

Sea To Summit begynte å produsere lette fjellprodukter da det var vanskelig å finne dem i Australia på 80-tallet. I 1984 initiert bedriftens grunnlegger, Roland Tyson, sin virksomhet ved å designe innovative utstyr for to australske eventyrere som ville bestige Mount Everest. De ble så imponert over kvaliteten på produktene som hjalp dem til å bestige Mount Everest som de første australierne. Merket ble offisielt født og navngitt Sea to Summit i 1990 etter stor suksess da forbrukerne kom igjen og ba selskapets eier om å designe og lage deres utstyr da de planla en ekspedisjon fra Bengalbukten til toppen av Mount Everest.
Sea To Summit lyktes med å bli et prisbelønnet merke ved å produsere de mest premium kvalitets- og avanserte teknologiprodukter med svært innovative design som er laget for ekstreme værforhold på grunn av deres lette og holdbare. Sea To Summit er nå et internasjonalt merke kjent over hele verden for å lage eventyrutstyr som selges i nesten 60 forskjellige land. Merket designer utmerkede produkter for å gjøre deg fri og selvsikker på reise i ethvert miljø under eventyret ditt.

Sea To Summit har det beste utendørsutstyret

Merket tjener tilliten til sine kunder ved å levere perfekt utstyr til dem. Man bør alltid foretrekke komfort med kvalitet når man velger soveposer. Sea To Summit sovepose er ideell for å gi nok komfort og varme selv ved de laveste temperaturene ved å wicke fuktigheten og la deg sove fredelig. I tillegg til soveposer er Sea to Summit sovemadrass et utmerket lette produkt som tilbyr større komfort, varme og holdbarhet. Det kan gjøre en stor forskjell i utendørsopplevelsen din da det kan bæres lett overalt ved å blåse opp og deflate madrassen raskt, noe som gjør den ekstra kompakt og mer praktisk å flytte.
Merket tilbyr også et stort Sea to Summit pute-utvalg som er mer sannsynlig et luksuriøst campingprodukt på grunn av sin lette og supermyke børstet polyesterstoff. Den har en strikket eksteriør og er også oppblåsbar og stille da den ikke lager noen støy. Denne puten har ulike størrelser og former som gjør at hvert eventyr blir superkoselig. Du kan også bruke Sea To Summit telt for ekstra skjul og vern, da det er det mest holdbare og allsidige utstyret.
Merket introduserer også Sea to Summit tørre poser for å holde alle mat- og drikkevarene dine godt beskyttet. Denne posen er designet for å tillate deg å utvide eventyret ditt lenger ved å holde maten i de beste forholdene over lengre tid. Sea To Summit komprimeringssekk er et flott alternativ for å lagre flere ting og passe i sekken kompakt da den kan spare mye plass og er vanntett.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk