Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kalastusrullat

Kalastusrullat

Löydä laaja valikoima tuotteita Kalastusrullat tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kalastuskelat

n merkit Kalastuskelat

Millaisia kalastusrullia on olemassa?

Syötin heittäminen:

Syöttikelat ovat suosittu valinta kalastajien keskuudessa erilaisiin kalastussovelluksiin. Syöttikelat tarjoavat erinomaisen tarkan heittotarkkuuden. Syöttipyörän avulla voit hallita heittosi nopeutta, etäisyyttä ja sijoitusta tehokkaammin kuin muilla kelatyypeillä. Baitcasting rullissa on kela, joka pyörii siimaa heittäessä. Kela on kohtisuorassa sauvaan nähden ja mahdollistaa suuremman heittoetäisyyden ja tarkkuuden pyöriviin keloihin verrattuna. Syöttikelat yhdistetään yleensä baitcasting tankojen kanssa, jotka on erityisesti suunniteltu käsittelemään heittyyliä ja kelan synnyttämiä voimia. Syöttöihin kuuluu siiman vapauttaminen ja ohjaaminen painamalla kelan vapautuspainiketta tai kytkemällä kelojen peukalopalkki heittoliikkeen aikana. Peukaloa käytetään ohjaamaan nopeutta ja ohjaamaan heittoetäisyyttä.

Karpin kalastus:

Karpin kalastus on suosittu kalastusharrastus, joka kohdistuu erityisesti karppiin, makean veden kalalajeihin, jotka tunnetaan koostaan, vahvuudestaan ja haastavasta käytöksestään. Mitä tulee kalastusrulliin, useat näkökohdat ja ominaisuudet vastaavat karpin kalastuksen erityisvaatimuksia. Karpin kalastus on erikoistunut kalastusmuoto, joka kohdistuu nimenomaan karppiin, suurikokoiseen makean veden kalalajiin, joka kuuluu Cyprinidae heimoon. Karpit tunnetaan koostaan, vahvuudestaan ja usein vaikeasti havaittavasta käytöksestään, mikä tekee niistä suositun kohteen kalastajille, jotka etsivät haastavaa kalastuskokemusta. Karppi on karpin kalastuksen pääpaino. Nämä kalat voivat kasvaa merkittäviksi kokoisiksi, ja jotkut lajit voivat painaa yli 50 kiloa tai enemmän, riippuen sijainnista ja ympäristöolosuhteista. Karpin kalastukseen kuuluu erikoistekniikoiden, syöttien ja karpin pyyntivälineiden käyttäminen. Yleisesti käytettyjä laitteita ovat hius , pultti ja menetelmäsyöttölaitteet. Karpin kalastukseen käytettävät syötit voivat vaihdella suuresti, ja ne voivat sisältää boileja, pellettejä, maissia, hiukkasia ja muita luonnollisia tai keinotekoisia syöttejä.

Sähköinen:

Sähköiset kalastuskelat on suunniteltu auttamaan kalastajia saamaan siimat helpommin ja tehokkaammin. Ne käyttävät sähkömoottoreita kelan voimanlähteenä, mikä eliminoi manuaalisen pyörityksen tai kelauksen tarpeen. Sähkökeloja käytetään yleisesti syvänmeren kalastuksessa, jossa raskaat painot, syvät syvyydet ja voimakkaat virtaukset tekevät manuaalisesta noutamisesta haastavaa.

Kalastusperho:

Termi "perho" tarkoittaa kalastusrullien yhteydessä tyypillisesti kelatyyppiä, jota käytetään erityisesti perhokalastukseen. Perhokalastus on onkimistapa, jossa keinoperhoa käytetään houkuttelemaan kaloja. Perhokelat on suunniteltu pitämään kiinni perhosiimasta ja tarjoamaan vastusta kalojen hallitsemiseksi taistelun aikana. Perhokalastusvarusteisiin kuuluu erikoisperhovapa, perhokela, perhosiima ja tekoperhot. Perhovapa on tyypillisesti pidempi ja joustavampi kuin perinteiset vavat, ja se on suunniteltu erityisesti kevyen perhosiiman heittämiseen. Perhokelaa käytetään ensisijaisesti siiman säilyttämiseen ja vedon antamiseen kalaa vastaan taistettaessa. Keinotekoiset kärpäset jäljittelevät hyönteisiä, syöttikaloja tai muita vesieläimiä, ja ne on valmistettu erilaisista materiaaleista. Toisin kuin perinteiset kalastustavat, joissa vieheen tai syötin paino kantaa siimaa heiton aikana, perhokalastus perustuu itse perhosiiman painoon. Kalastajat käyttävät erikoistuneita heittotekniikoita, kuten heittoa eteenpäin ja taakse heittääkseen perhosiiman eteenpäin ja kuljettaakseen perhon tarkasti sinne, missä kalat sijaitsevat.

Jigging:

Jiggaus on suosittu kalastustekniikka, johon kuuluu nykivä tai pomppiva liike vieheen tai syötin houkuttelemiseksi kalaan. Jiggaaminen liittyy tyypillisesti erikoisjigien käyttöön, mutta sitä voidaan soveltaa myös keloilla kalastukseen.

Pyöriä:

Spinning keloja , jotka tunnetaan myös avonaisina keloina, käytetään laajasti eri kalalajien virkistyskalastuksessa. Ne ovat monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä, joten ne ovat suosittu valinta kaikentasoisten kalastajien keskuudessa. Spinning kelat ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin kalastussovelluksiin.

Kalastus surffailla:

Surfcasting on suosittu kalastustekniikka, jossa heitetään siima rantaviivalta tai rannalta surffausalueelle rannikkovesillä asuvien kalalajien kohdentamiseksi. Surfcastingissa oikean kalastuskelan valinta on ratkaisevan tärkeää, sillä sen on kyettävä vastaamaan pitkän matkan heiton vaatimuksiin.

Kalastusuistelu:

Kalastusuistelu on kalastustekniikka, jossa siimaa vedetään liikkuvan veneen takana kalojen pyytämiseksi. Kalastuskeloilla on keskeinen rooli uistelussa, koska ne tarjoavat keinot ohjata ja hallita siimaa uisteluprosessin aikana.

Lisää kalastusrullista:
Lisää kalastuskeloista sisältää tarvikkeita keloihin ja kansiin ja voit ostaa näitä kaikkia merkeiltä, kuten Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Fox International , Hart , Mikado ja Vercelli .