Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fiskespön

Fiskespön

Hitta ett brett utbud av Fiskespön-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Fiskestänger

Märken i Fiskestänger

Hur väljer man rätt fiskespön och stavar?

Betesgjutning:

Baitcasting är en populär fisketeknik som innebär att man använder en baitcasting rulle monterad på toppen av ett baitcasting spö. Det används ofta av sportfiskare för olika typer av fiske, inklusive sötvatten och saltvattenapplikationer. Beteskastning är särskilt användbart för att rikta in sig på större fiskarter.

Bolognese fiske:

Bolognese är en fisketeknik eller fisketävling. Bolognese använder sig av ett långt teleskopspö och en tävlingsform av mete där deltagarna siktar på att fånga den högsta totalvikten av fisk inom en given tid.

Bottenfiske:

Bottenfiske är en fiskemetod som innebär att man drar ett nät eller trålar längs havsbotten för att fånga fisk och andra marina organismer som lever i havets botten. Bottenfiske används ofta av kommersiella fiskefartyg för att rikta in sig på fiskarter som lever nära eller på havsbotten.

Karpfiske:

Karpfiske är ett populärt sportfiske som riktar sig specifikt till karp, en art av sötvattensfisk som är känd för sin storlek, styrka och utmanande beteende. Karpfiske har vunnit stor popularitet över hela världen på grund av spänningen att fånga dessa kraftfulla fiskar och de strategiska och tekniska aspekterna.

Kuppfiske:

Kupspön för fiske är mycket långa, vanligtvis från 3 till 14 meter eller mer. Längden gör att sportfiskare kan nå en exakt plats utan att behöva kasta. De är vanligtvis gjorda av lätta och flexibla material, såsom kolfiber eller glasfiber, för att ge den nödvändiga känsligheten för att upptäcka subtila bett.

Omslag:

Överdrag är viktiga tillbehör för att skydda dina fiskespön under förvaring, under transport eller när de inte används. De hjälper till att förhindra skador på spöstyrningarna, ämnen och rullar, såväl som trassel med andra spön.

Flugfiske:

Flugfiske är en populär metemetod som innebär att man kastar ett lätt flugbete, vanligtvis gjord av fjädrar, päls och syntetiska material, för att efterlikna utseendet på insekter eller andra små byten. Flugfiske bygger på specialiserade kasttekniker.

Jiggar:

Jigging är en populär fisketeknik som innebär att man använder ett bete som kallas jigg för att locka fisk och locka dem att bita. Jigging används ofta i både saltvatten och sötvattensfiske och kan vara effektivt för olika arter som bas, gös, gädda, tonfisk och många andra.

Fiskespön:

Fiskespön är viktiga verktyg som används inom fiskesporten. Stavar är designade för att göra det möjligt för sportfiskare att kasta sin fiskelina, kontrollera betet eller beten och slutligen fånga fisk.

Fiskepopp:

Popping in fishing hänvisar till en teknik som vanligtvis används vid saltvattenfiske, särskilt för arter som tarpon, snook eller GT gigantisk trevally. Poppfiske innebär att man använder ett vattendrag för att skapa ett högt poppande eller stänkande ljud på vattenytan.

Fiske spinning:

Spinning är en populär fisketeknik som använder en kombination av spinnrulle och spö. Spinning används i stor utsträckning av sportfiskare på alla nivåer för både sötvattens och saltvattenfiske. Spinning är designad för att möjliggöra exakt och långdistansgjutning.

Fiska bläckfisk och bläckfisk:

Bläckfisk och bläckfisk är populära beten för fiske, särskilt i saltvattensfiske. De är effektiva för att rikta in sig på en mängd olika fiskarter, inklusive olika rovfiskar.

Fiske surfcasting:

Surfkastning är en populär fisketeknik som innebär att man kastar en fiskelina och bete från strandlinjen i havet. Du kan köpa surfcasting från Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Rapala , Fox International och Hart .

Trollingfiske:

Trolling i fiske hänvisar till en specifik teknik som används för att fånga fisk genom att dra en fiskelina bakom en båt i rörelse. Trolling innebär att man använder ett eller flera beten eller bete krokar som släpas genom vattnet på olika djup och hastigheter för att locka till sig och fånga fisk.

Mer om fiskespön:
Kit för fiskespön är komponenter som kan läggas till eller modifieras till ett fiskespö för att förbättra dess prestanda eller anpassa det för specifika fisketekniker. Spötillbehör är ytterligare verktyg och tillbehör som kan förbättra funktionaliteten och prestanda hos fiskespön.