Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fiskestenger

Fiskestenger

Finn et bredt utvalg av Fiskestenger-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Fiskestenger

Merkevarer av Fiskestenger

Hvordan velge riktige fiskestenger og stenger?

Agnkasting:

Baitcasting er en populær fisketeknikk som innebærer å bruke en baitcasting snelle montert på toppen av en baitcasting stang. Det er ofte brukt av sportsfiskere for ulike typer fiske, inkludert ferskvann og saltvannsapplikasjoner. Agnkasting er spesielt nyttig for målretting mot større fiskearter.

Bolognese fiske:

Bolognese er en fisketeknikk eller fiskekonkurranse. Bolognese bruker en lang teleskopstang og konkurrerende form for sportsfiske der deltakerne har som mål å fange den høyeste totalvekten av fisk innen en gitt tid.

Bunnfiske:

Bunnfiske er en fiskemetode som går ut på å dra et garn eller tråle langs havbunnen for å fange fisk og andre marine organismer som bor på bunnen av havet. Bunnfiske brukes ofte av kommersielle fiskefartøyer for å målrette fiskearter som lever nær eller på havbunnen.

Karpefiske:

Karpefiske er et populært fiske som er spesielt rettet mot karpe, en ferskvannsfisk kjent for sin størrelse, styrke og utfordrende oppførsel. Karpefiske har fått betydelig popularitet over hele verden på grunn av spenningen ved å fange disse kraftige fiskene og de strategiske og tekniske aspektene.

Kuppfiske:

Kuppstenger for fiske er veldig lange, vanligvis fra 3 til 14 meter eller mer. Lengden gjør at sportsfiskere kan nå et presist sted uten å måtte kaste. De er vanligvis laget av lette og fleksible materialer, som karbonfiber eller glassfiber, for å gi den nødvendige følsomheten for å oppdage subtile bitt.

Dekker:

Deksler er essensielt tilbehør for å beskytte fiskestengene dine mens de er lagret, under transport eller når de ikke er i bruk. De bidrar til å forhindre skade på stangføringene, emnene og snellene, samt floker med andre stenger.

Fluefiske:

Fluefiske er en populær fiskemetode som innebærer å kaste en lett fluesluk, vanligvis laget av fjær, pels og syntetiske materialer, for å etterligne utseendet til insekter eller andre små byttedyr. Fluefiske er avhengig av spesialiserte kasteteknikker.

Jigging:

Jigging er en populær fisketeknikk som innebærer å bruke et sluk som kalles en pilk for å tiltrekke fisk og lokke dem til å bite. Jigging er ofte brukt i både saltvanns og ferskvannsfiske og kan være effektivt for ulike arter som bass, walleye, gjedde, tunfisk og mange andre.

Fiskestenger:

Fiskestenger er viktige redskaper som brukes i fiskesporten. Stengene er designet for å gjøre det mulig for sportsfiskere å kaste fiskesnøre, kontrollere agnet eller sluk og til slutt fange fisk.

Fiskepopping:

Popping i fiske refererer til en teknikk som vanligvis brukes i saltvannsfiske, spesielt for arter som tarpon, snook eller GT gigantisk trevally. Popping fiske innebærer å bruke en topp vann lokke for å lage en høy poppende eller sprutende lyd på vannoverflaten.

Fiske spinning:

Spinning er en populær fisketeknikk som bruker en kombinasjon av spinnende snelle og stang. Spinning er mye brukt av sportsfiskere på alle ferdighetsnivåer for både ferskvanns og saltvannsfiske. Spinning er designet for å tillate nøyaktig og langdistansestøping.

Å fiske blekksprut og blekksprut:

Blekksprut og blekksprut er populære agn for fiske, spesielt i saltvannsfiske. De er effektive for målretting mot en rekke fiskearter, inkludert ulike rovfisker.

Fiske surfecasting:

Surfekasting er en populær fisketeknikk som innebærer å kaste en fiskesnøre og agn fra kysten og ut i havet. Du kan kjøpe surfecasting fra Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Rapala , Fox International og Hart .

Fiske trolling:

Trolling i fiske refererer til en spesifikk teknikk som brukes til å fange fisk ved å dra en fiskesnøre bak en bevegelig båt. Trolling innebærer å bruke en eller flere sluk eller lokkekroker som er slept gjennom vannet med varierende dybder og hastigheter for å tiltrekke og fange fisk.

Mer om fiskestenger:
Sett for fiskestenger er komponenter som kan legges til eller modifiseres til en fiskestang for å forbedre ytelsen eller tilpasse den til spesifikke fisketeknikker. Stangtilbehør er tilleggsverktøy og tilbehør som kan forbedre funksjonaliteten og ytelsen til fiskestenger.