up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Baltic

Baltic

KAIKKI ( Baltic )

Noin Baltic

Baltic, ansaitsemansa maineen kanssa, on ollut luotettu nimi ulkoilu- ja merenkulkuvaatteiden ja varusteiden maailmassa yli puolen vuosisadan ajan. Perustettu vuonna 1963, Baltic on jatkuvasti tarjonnut huippuluokan tuotteita ulkoilmaharrastajille ja vesiharrastajille. Heidän laajasta tuotevalikoimastaan löytyvät Balticin miesten ja naisten vaatteet, takit, kelluntatakit, kelluntalakit, kuivapakkaukset ja jäähdytyspussit, joista on tullut laadun, kestävyyden ja innovaatioiden synonyymeja.
Balticin brändin sitoutuminen laatuun, turvallisuuteen ja innovaatioon on tehnyt siitä luotettavan brändin ulkoilu- ja merenkulkuvarusteiden maailmassa. Olipa etsimässäsi luotettavaa vaatetusta, suojaketjua, henkeä pelastavia kelluntatakkeja, kuivapakkauksia tai jäähdytyspusseja, Baltic tarjoaa ratkaisun, joka parantaa ulkoilukokemustasi. Viiden vuosikymmenen perinteen kanssa Baltic jatkaa edelleen parhaiden varusteiden tarjoamista niille, jotka etsivät seikkailua, turvallisuutta ja tyyliä suurella ulkoilmalla.

Laadun ja innovaation perintö

Balticin miesten vaatteet tarjoavat sekoituksen kestävää tyyliä ja korkean suorituskyvyn toiminnallisuutta. Valmistettu premium-materiaaleista, Balticin miesten vaatteet yhdistävät mukavuuden ja tyylin, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka vaativat parasta ulkoiluvarusteistaan. Balticin naisten vaatteet -kokoelma palvelee aktiivisten ja seikkailunhaluisten naisten tarpeita. Jokainen osa on huolellisesti valmistettu pitämään sinut lämpimänä, kuivana ja näyttämään hyvältä ulkoiluretkilläsi.
Balticin innovaatiostrategia näkyy sen takkivalikoimassa. Olipa seikkailu matkalla vaellusreitillä tai merelle, Balticin takit tarjoavat ylivoimaisen suojan tuulen, sateen ja kylmän aiheuttamia haittoja vastaan. Harkittuun suunnitteluun ja huippuluokan materiaaleihin perustuen ne varmistavat, että pysyt mukavana ja kuivana, riippumatta olosuhteista. Turvallisuus on merenkulun aktiviteeteissa ensiarvoisen tärkeää, ja Balticin kelluntatakit on suunniteltu pelastamaan elämiä. Nämä takit tarjoavat kelluvaisuutta ja eristystä, jolloin käyttäjä pysyy pinnalla ja lämpimänä hätätilanteessa.
Vähemmän rajoittavana vaihtoehtona kelluntatakeille, Balticin kelluntalakit on suunniteltu tarjoamaan kelluvaisuutta ja suojaa samalla sallien suuremman liikkuvuuden. Ideaali vesiharrastuksiin, nämä lakit ovat mukavia ja luotettavia, varmistaen, että pysyt turvallisena nauttiessasi ajastasi vedessä. Balticin kuivapakkaukset ovat olennaisia ​​seikkailijoille, jotka haluavat pitää varusteensa kuivina haastavissa ympäristöissä. Ulkoilmasta nauttiville Balticin jäähdytyspussit ovat ihme. Nämä innovatiiviset pussit tarjoavat edistyneen jäähdytysteknologian, jonka avulla ruokasi ja juomasi pysyvät tuoreina ja viileinä ulkoiluretkillä, tehden niistä erinomaisen valinnan picnicille, telttailuun ja päiväretkille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje