Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Baltic

Om Baltic
Baltic, en anerkjent merkevare med en rik historie, har vært et pålitelig navn i verden av frilufts- og maritimt bekledning og utstyr i over halvannet århundre. Establert i 1963, Baltic har konsekvent levert topp kvalitetsprodukter for utendørs entusiaster og vannsport elskere. Deres omfattende utvalg av tilbud inkluderer Baltic menn og kvinners klær, jakker, flyte drakter, flytevester, tørre pakker og kjølevesker, som alle har blitt synonymt med kvalitet, holdbarhet og innovasjon.
Baltic's merkevareforpliktelse til kvalitet, sikkerhet og innovasjon har gjort det til et pålitelig merke i verden av frilufts- og maritimt utstyr. Uansett om du leter etter pålitelige klær, beskyttende jakker, livreddende flytedrakter, tørre pakker eller kjølevesker, Baltic har en løsning som vil forbedre din utendørs opplevelse. Med et arv på over femti år, Baltic fortsetter å gi det aller beste i utstyr for de som søker etter eventyr, sikkerhet og stil i det store utendørs.

En arv av kvalitet og innovasjon

Baltic menns klær line tilbyr en blanding av røff stil og høy ytelsesfunksjonalitet. Laget av premiummaterialer, Baltic menns klær kombinerer komfort og stil, noe som gjør det til det perfekte valget for de som krever det beste av sitt utendørs utstyr. Baltic kvinners klær kolleksjon tilpasser seg behovene til aktive og eventyrlystne kvinner. Hver bit er nøye utformet for å holde deg varm, tørr og se bra ut under dine utendørsaktiviteter.
Baltics forpliktelse til innovasjon er tydelig i sin rekke jakker. Uansett om du utfordrer elementene på en fottur eller ute på sjøen, Baltic jakker tilbyr en overlegen beskyttelse mot vind, regn og kulde. Med tankefull design og avanserte materialer sikrer de at du holder deg komfortabel og tørr, uansett forholdene. Sikkerhet er avgjørende i maritim aktivitet, og Baltic's flytedrakter er utviklet for å redde liv. Disse draktene tilbyr flyteevne og isolasjon, som holder brukerne flytende og varme i tilfelle en ulykke.
For et mindre restriktivt alternativ til flytedrakter, Baltic flytevester er designet for å gi flyteevne og beskyttelse samtidig som det gir større bevegelighet. Ideell for forskjellige vannsport, disse veskene er behagelige og pålitelige, og sikrer at du forblir sikker mens du nyter tiden på vannet. Baltic tørre pakker er essensielle følgesvenner for eventyrere som søker å holde utstyret sitt tørt i utfordrende miljøer. For de som elsker det utendørs, Baltic kjølevesker er en åpenbaring. Disse innovative veskene har avansert kjøleteknologi for å holde maten og drikkevarer friske og avkjølt under utendørs eventyr, noe som gjør dem til et utmerket valg for piknikker, camping og dagsturer.