Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Baltic

Om Baltic
Baltic, en anerkendt mærke med en rig historie, har været et troværdigt navn inden for outdoor- og maritime beklædning og udstyr i over et halvt århundrede. Oprettet i 1963 har Baltic konsekvent leveret topklasse produkter til outdoor-entusiaster og vandsportselskere. Deres omfattende udbud inkluderer Baltic mænds og kvinders tøj, jakker, flydedragter, flydeveste, dry packs og køleposer, som alle er blevet synonyme med kvalitet, holdbarhed og innovation.
Baltic´s brandforpligtelse til kvalitet, sikkerhed og innovation har gjort det til et troværdigt mærke inden for outdoor- og maritime udstyr. Uanset om du leder efter pålideligt tøj, beskyttende jakker, livreddende flydedragter, dry packs eller køleposer, har Baltic en løsning, der vil forbedre din outdoor-oplevelse. Med et arv af over fem årtier fortsætter Baltic med at levere det allerbedste udstyr til dem, der søger eventyr, sikkerhed og stil i det store udendørs.

Et arv af kvalitet og innovation

Baltic mænds tøj linje tilbyder en blanding af robust stil og høj ydeevne. Fremstillet af premiummaterialer, kombinerer Baltic mænds tøj komfort og stil, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der kræver det bedste i deres outdoor-udstyr. Baltic kvinders tøj kollektion imødekommer behovene hos aktive og eventyrlystne kvinder. Hvert stykke er omhyggeligt fremstillet for at holde dig varm, tør og se godt ud under dine outdoor-aktiviteter.
Baltic´s engagement i innovation er tydelig i deres udvalg af jakker. Uanset om du kæmper mod elementerne på en vandretur eller ude på havet, Baltic jakker giver enestående beskyttelse mod vind, regn og kulde. Med omhyggeligt design og innovative materialer sikrer de, at du forbliver komfortabel og tør, uanset forholdene. Sikkerhed er afgørende for maritime aktiviteter, og Baltic´s flydedragter er designet til at redde liv. Disse dragter tilbyder flydeevne og isolering, så bærere holdes flydende og varme i tilfælde af et uheld.
For et mindre restriktivt alternativ til flydedragter er Baltic flydevest designet til at give flydeevne og beskyttelse, mens de tillader større mobilitet. Ideel til forskellige vandsportsgrene, disse vester er komfortable og pålidelige, hvilket sikrer, at du forbliver sikker, mens du nyder tiden på vandet. Baltic dry packs er en essentiel følgesvend for eventyrere, der søger at holde deres udstyr tørt i krævende miljøer. For dem, der elsker det udendørs, er Baltic køleposer en sand forunderlighed. Disse innovative poser har avanceret køleteknologi til at holde dit mad og drikkevarer frisk og afkølet under outdoor-eventyr, hvilket gør dem til et fantastisk valg til picnic, camping og dagsture.