up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fox International

Fox International

Allt ( Fox International )

Märkesinformation för Fox International

Fox International är ett ledande varumärke inom fiske, känt för sin ambition att utveckla innovation, kvalitet och excellens. Företaget grundades i Storbritannien år 1967 av Cliff Fox och har sedan dess haft en lång historia och en obeveklig hängivenhet till att tillhandahålla fiskare med toppklassig fiskeutrustning. Fox International är ett varumärke med en lång och stolt historia och ett starkt rykte för att leverera högkvalitativ fiskeutrustning och tillbehör. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller bara börjar, syns Fox Internationals hängivenhet till innovation och excellens i deras omfattande sortiment av produkter, inklusive fiskeutrustning, rullar, rör, linor, belysningslösningar och kläder. Med Fox International vid din sida kan du lyfta din fiskeupplevelse och njuta av den stora utomhus till fullo.

Lyfta upp fiskeupplevelsen

I Fox Internationals produkter ligger en komplett sortiment fiskeutrustning som passar för fiskare på alla nivåer och fisketillfällen. Oavsett om du är inriktad på karpsfiske, havsfiske, predatorfiske eller matchfiske, har Fox International fishing utrustning som kan förbättra din fiskeupplevelse. Fox Internationals fiskeutrustning är känd för sin hållbarhet och prestanda. Från fiskeskydd och bivvys till fiskestolar och tillbehör är deras produkter konstruerade för att tåla de extrema förhållandena ute och för att ge fiskare maximal komfort och bekvämlighet. Fox International fiskerullar är utformade för att ge en smidig och pålitlig prestanda på vattnet. En kritisk komponent i vem som helst fiskares verktygslåda, är Fox International fiskespön designade med precision och känslighet i åtanke. Deras spön är tillverkade för att leverera utmärkt kastavstånd och precision samtidigt som de garanterar en bekväm grepp och optimal kontroll. Fiskerlinor är förbindelsen mellan fiskare och fisk, och Fox International förstår deras betydelse. Fox International fiskerlinor är kända för sin styrka, hållbarhet och låg minne, vilket garanterar att du kan kasta med självförtroende och kontroll. Fox International slutar inte vid fiskeutrustning; de erbjuder också högkvalitativa belysningslösningar för fiskare. Oavsett om du behöver huvlampor för nattfiske eller lyktor för camping, är Fox International belysning produkter designade för att belysa dina fisketurer. Bequem och funktionell klädsel är avgörande för varje fiskare, och Fox International klädsel är designad för att möta dessa behov. Från vattentäta jackor till andningsbara skjortor och hållbara fiskbyxor, säkerställer deras klädsel att du är förberedd för vad som helst som elementen kastar på dig medan du är på vattnet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga