up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fox International

Fox International

KAIKKI ( Fox International )

Noin Fox International

Fox International on maailman kalastuksen johtava nimi, joka tunnetaan sitoutumisestaan innovaatioihin, laatuun ja excellenceen. Perustettu Isossa-Britanniassa vuonna 1967 Cliff Foxin toimesta, brändillä on rikas historia ja täysi sitoutuminen tarjoamaan kalastajille huippuluokan kalastustarvikkeita. Fox International on brändi, jolla on tarina ja vahva maine tarjoten laadukkaita kalastustarvikkeita ja lisätarvikkeita. Olipa kyseessä kokeneempi kalastaja tai vasta aloitteleva, Fox Internationalin sitoutuminen innovaatioihin ja excellenceen näkyy laajassa tuotevalikoimassaan, joka sisältää kalastustarvikkeet, kelat, vavat, lankoja, valaistusratkaisuja ja vaatteita. Fox Internationalin kanssa ollessasi voit kohottaa kalastuskokemustasi ja nauttia ulkoilmasta täysin rinnoin.

Kalastuskokemuksen kohottaminen

Fox Internationalin tarjouksen ytimessä on laaja kalastustarvikkeiden valikoima, joka on suunniteltu palvelemaan kaikkia tasoja ja kalastuspreferenssejä. Olipa kyseessä särkkikalastus, merikalastus, petokalastus tai kilpailukalastus, Fox Internationalin kalastustarvikkeet parantavat kalastuskokemustasi. Fox Internationalin kalastustarvikkeet tunnetaan kestävyydestään ja suorituskyvystään. Kalastustelttoista ja bivveistä kalastustuoliin ja lisätarvikkeisiin, tuotteet on suunniteltu kestämään ulkoilman vaihtelevuutta ja tarjoamaan suurinta mukavuutta ja kätevyyttä kalastajille. Fox Internationalin kelat on suunniteltu tuottamaan pehmeää ja luotettavaa suorituskykyä vedessä. Kalastajan työkalupakista tärkeä osa, Fox Internationalin vavat on suunniteltu tarkasti ja herkkyyttä silmällä pitäen. Vavat on rakennettu tarjoamaan erinomainen heittämistä etäisyys ja tarkkuus huolehtien samalla mukavasta otteesta ja optimaalisesta hallinnasta. Kalastuslankoja käytetään yhdistämään kalastaja ja kala, ja Fox International ymmärtää niiden tärkeyden. Fox Internationalin kalastuslangoista tunnetaan niiden voimakkuus, kestävyys ja alhainen muisti, varmistaen että voit heittää luottavaisin mielin ja hallitusti. Fox International ei lopeta tähän kalastustarvikkeisiin; he tarjoavat myös laadukkaita valaistusratkaisuja kalastajille. Olipa kyseessä päälamppu yökalastukseen tai lyhty telttailuun, Fox Internationalin valaistustuotteet on suunniteltu valaistamaan kalastusseikkailusi. Mukavat ja toimivat vaatteet ovat välttämättömiä jokaiselle kalastajalle, ja Fox Internationalin vaatteet on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Vesitiiviistä takista hengittäviin paitoihin ja kestäviin kalastushousuihin, vaatteet takaavat että olet valmistautunut mihin tahansa sääolosuhteisiin vedessä ollessasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje