Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Korum

Σχετικά με Korum
Η Korum ιδρύθηκε από μια ομάδα ενθουσιασμένων ψαράδων το 1976. Η Korum είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής ψαρέματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωστός για την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών ψαρεμάτων. Η εταιρεία έχει μια πλούσια κληρονομιά, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας, διαρκείας και πολυμορφικές συσκευές ψαρεμάτων για ψαράδες όλων των επιπέδων γνώσης. Από τις προτάσεις της προηγούμενης, η Korum αναπτύχθηκε σε ένα διεθνές brand, προσαρμόζοντας τις ανάγκες των ενθουσιασμένων ψαράδων παγκοσμίως. Στην καρδιά της επιτυχημένης δράσης της Korum βρίσκεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων που στοχεύει να συμβάλει σε κάθε άποψη της εμπειρίας του ψαρεμάτος.
Τα προϊόντα της Korum έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ψαράδες όλων των επιπέδων να κατακτήσουν περισσότερους ψάριες, από τους αρχάριους έως τους εμπειρογνωμόνες. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει συσκευές ψαρεμάτων, αντλίες ψαρεμάτων, βάρδιες, ψαροφίγγες, ρούχα για άνδρες, νερόπλυστες ελαστικές ψαροφίγγες, γιλέκα και κουτιά.
Οι αντλίες ψαρεμάτων της Korum είναι γνωστές για την ομαλή της επίδοση, την εξαιρετική διαρκεία και τις προηγμένες ιδιότητες. Οι αντλίες ψαρεμάτων της Korum περιέχουν καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόσταση κατάθεσης, τη διαχείριση των γραμμών και την συνολική εμπειρία ψαρεμάτων.
Οι βάρδιες της Korum έχουν κατασκευαστεί από τις καλύτερες υλικές, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής μορφής άνθρακα για να παρέχουν εξαιρετική ανταπόκριση, ισχυρότητα και ευαισθησία. Οι βάρδιες της Korum προσφέρουν μια ευρεία γκάμα βάρδιων, σχεδιασμένων ειδικά για διάφορες τεχνικές ψαρεμάτων και ειδών στόχου.
Οι ψαροφίγγες της Korum έχουν σχεδιαστεί για να επιμεληθούν τις φυσικές κινήσεις και εμφανίσεις των ζωντανών θυμάτων, ενεργοποιώντας τις διασκεδαστικές ικανότητες των ειδών στόχου. Οι ψαροφίγγες της Korum έχουν μια ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και δράσεων για τα διάφορα συνθήκες ψαρεμάτων.
Η γραμμή ρούχων για άνδρες της Korum έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ψαράδες άνεση, λειτουργικότητα και στυλ. Τα ρούχα της Korum για άνδρες περιέχουν διαρκείς, αναπνευστικά ύφασματα, επικαιροποιημένα Σχέδια και πρακτικές ιδιότητες που