Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Korum

Om Korum
Korum blev grundlagt af en gruppe ivrige fiskere i 1976. Korum er en førende producent af fisketackle i Storbritannien, der er kendt for at tilbyde innovative og højkvalitetsprodukter til en bred vifte af fiskeapplikationer. Virksomheden har en rig arv med produktion af højkvalitets, holdbare og alsidige fiskeredskaber til fiskere på alle niveauer. Fra sin beskedne begyndelse har Korum vokset til en global brand, der imødekommer de passionerede fiskers behov over hele verden. I Korums succes ligger et omfattende produktrum, der er designet til at imødekomme alle aspekter af fiskeoplevelsen.
Korums produkter er designet til at hjælpe fiskere på alle niveauer med at fange flere fisk, fra begynder til erfaren. Deres produktrum omfatter fiskeriudstyr, fiskeriulve, fiskestænger, fiskerilokkere, mænds tøj, flydende bløde lokkere, veste og bokse.
Korums fiskeriulve er kendte for deres glatte ydeevne, usædvanlig holdbarhed og avancerede funktioner. Korums fiskeriulve har innovative teknologier, der forbedrer kast afstand, linestyring og samlet fiskeoplevelse.
Korums fiskestænger er skabt af de fineste materialer, herunder højmodulær kulfiber, for at levere usædvanlig respons, styrke og følsomhed. Korums fiskestænger tilbyder et bredt udvalg af stænger specielt designet til forskellige fisketeknikker og målarter.
Korums fiskerilokkere er designet til at efterligne naturlige bevægelser og udseende af fødelevende fisk, der udløser rovdyrsinstinkt i målarter. Korums fiskerilokkere har et bredt udvalg af farver, størrelser og handlinger til forskellige fisketilstande.
Korums mænds beklædning linje er designet til at give fiskere komfort, funktionalitet og stil. Korums mænds beklædning har holdbare, åndbare stoffer, innovative designs og praktiske funktioner, der forbedrer fiskeoplevelsen.
Korums flydende bløde lokkere er skabt af premiummaterialer og infunderet med fristende dufte for at tiltrække fisk. Korums flydende bløde lokkere har realistiske former, teksturer og handlinger, der efterligner naturlige byttedyr, hvilket gør dem uimodståelige for sultne fisk.
Korums fiskeriveste er designet til at give fiskere organiseret opbevaring og bekvem adgang til deres fiskeessentielle. Korums fiskeriveste har flere lommer, rum og vedhæftningspunkter, så udstyr er let at nå.
Korums bokse er bygget til at beskytte og organisere en fiskeres udstyr. Mærkets bokse har holdbar konstruktion, sikre lukninger og tilpasselige rum, så tackle holdes organiseret og let tilgængeligt.
Korum er et mærke, der konstant har skubbet grænserne for innovation inden for fiskeri, og som leverer fiskere højkvalitets, holdbare og alsidige fiskeredskaber. Med en rig arv og et engagement i fiskernes tilfredshed forbliver Korum et pålideligt valg til passionerede fiskere over hele verden.