Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Korum

Om Korum
Korum ble grunnlagt av en gruppe ivrige fiskere i 1976. Korum er en ledende britisk produsent av fiskeutstyr som er kjent for å tilby innovative og høykvalitetsprodukter for et bredt spekter av fiskeapplikasjoner. Bedriften har en rik arv med å produsere høykvalitets, holdbare og allsidige fiskeutstyr for fiskere i alle ferdighetsnivåer. Fra sine beskjedne begynnelser har Korum vokst til å bli et globalt merke som tilbyr behov for lidenskapelige fiskere over hele verden. I hjertet av Korum´s suksess ligger et omfattende produktspekter som er designet for å imøtekomme alle aspekter av fiskeopplevelsen.
Korum´s produkter er designet for å hjelpe fiskere på alle nivåer å fange flere fisk, fra nybegynnere til erfarne. Deres produktspekter inkluderer fiskeutstyr, fiskeruller, fiskestenger, fiskekroker, herreklær, flytende myke kroker, vest og bokser.
Korum´s fiskeruller er kjent for sine glatte ytelse, utmerket holdbarhet og avanserte funksjoner. Korum´s fiskeruller har innovative teknologier som forbedrer kastedistanse, linestyring og generell fiskeopplevelse.
Korum´s fiskestenger er håndlaget av de fineste materialene, inkludert høymodulær karbonfiber, for å levere utmerket respons, styrke og sensitivitet. Korum´s fiskestenger tilbyr et bredt utvalg stenger spesielt designet for forskjellige fiskemetoder og målarter.
Korum´s fiskekroker er designet for å etterligne naturlige bevegelser og utseende av byttedyr, som trigge rovdyrinstinkter i målarter. Korum´s fiskekroker har et bredt spekter av farger, størrelser og handlinger som passer til ulike fiskeforhold.
Korum´s herreklær-linje er designet for å gi fiskere komfort, funksjonalitet og stil. Korum´s menns klær har holdbare, pustende stoffer, innovative design og praktiske funksjoner som forbedrer fiskeopplevelsen.
Korum´s flytende myke kroker er laget av premiummaterialer og infundert med fristende dufter for å tiltrekke seg fisk. Korum´s flytende myke kroker har realistiske former, teksturer og handlinger som etterligner naturlig bytte, slik at de er uimotståelige for sultne fisk.
Korum´s fiskevest er designet for å gi fiskere organisert lagring og praktisk tilgang til deres fiskeutstyr. Korum´s fiskevest har flere lommer, rom og festepunkter, slik at utstyret lett er tilgjengelig.
Korum´s bokser er bygget for å beskytte og organisere en fiskers utstyr. Merkenes bokser har holdbar konstruksjon, sikre lukkere og tilpassbare rom, slik at utstyret holdes organisert og lett tilgjengelig.
Korum er et merke som konsekvent har presset grensene for innovasjon i fiske, og gir fiskere høykvalitets, holdbare og allsidige fiskeutstyr. Med en rik arv og en forpliktelse til fiskers tilfredshet, forblir Korum et tillitsvalgt valg for lidenskapelige fiskere over hele verden.