Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Korum

Over Korum
Korum werd in 1976 opgericht door een groep fanatieke vissers. Korum is een toonaangevende Britse producent van vistuig die bekend staat om het aanbieden van innovatieve en hoogwaardige producten voor een breed scala aan visserijtoepassingen. Het bedrijf heeft een rijke erfenis van het produceren van hoogwaardige, duurzame en veelzijdige vistechnieken voor vissers van alle niveaus. Vanaf zijn bescheiden begin is Korum uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat zich richt op de behoeften van gepassioneerde vissers overal ter wereld. In het hart van Korum's succes ligt een uitgebreid productassortiment dat is ontworpen om aan elk aspect van het vissen te voldoen.
Korum's producten zijn ontworpen om vissers van alle niveaus meer vis te helpen vangen, van beginner tot ervaren. Hun productgamma omvat vistechnieken, vismolens, hengels, vismeel, herenkleding, drijvende zachte kunstaas, vesten en dozen.
Korum's vismolens zijn beroemd om hun soepele prestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en geavanceerde functies. Korum's vismolens bevatten innovatieve technologieën die het werpen van afstand, het beheer van lijnen en de algehele visexperience verbeteren.
Korum's hengels zijn vervaardigd uit de beste materialen, waaronder hoge modulus koolstofvezel, om uitzonderlijke responsiviteit, sterkte en gevoeligheid te leveren. Korum's hengels bieden een breed scala aan hengels die specifiek zijn ontworpen voor verschillende vistechnieken en doelsoorten.
Korum's vismeel is ontworpen om de natuurlijke bewegingen en verschijningen van aasvis te imiteren, wat de roofzuchtige instincten bij doelsoorten triggert. Korum's vismeel heeft een verscheidenheid aan kleuren, maten en acties om aan verschillende vissituaties te voldoen.
Korum's herenkleding is ontworpen om vissers comfort, functionaliteit en stijl te bieden. Korum's herenkleding heeft duurzame, ademende stoffen, innovatieve ontwerpen en praktische functies die de visexperience verbeteren.
Korum's drijvende zachte kunstaas is vervaardigd uit premiematerialen en voorzien van aantrekkelijke geuren om vissen aan te trekken. Korum's drijvende zachte kunstaas heeft realistische vormen, texturen en acties die natuurlijke prooien nabootsen, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor hongerige vis.
Korum's visvesten zijn ontworpen om vissers te voorzien van georganiseerde opslag en gemakkelijke toegang tot hun visexploiteiten. Korum's visvesten hebben meerdere zakken, compartimenten en bevestigingspunten, waardoor uw materiaal gemakkelijk bereikbaar is.
Korum's dozen zijn gebouwd om de uitrusting van een visser te beschermen en te organiseren. Korum's dozen hebben een duurzame constructie, veilige sluitingen en aanpasbare compartimenten, waardoor de uitrusting georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk is.
Korum is een merk dat voortdurend de grenzen van innovatie in het vissen heeft verlegd en vissers heeft voorzien van hoogwaardige, duurzame en veelzijdige vistechnieken. Met een rijke erfenis en een toewijding aan visserstevredenheid blijft Korum een vertrouwde keuze voor gepassioneerde vissers wereldwijd.