up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Jul hem, trädgård och gör-det-själv

Jul hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Jul-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Jul

Märken i Jul

Tips för att välja juldekoration

När du väljer juldekorationer finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att skapa en festlig och personlig atmosfär. Här är några tips som hjälper dig att välja dekorationsfigurer, lampor, ornament och träd för semesterperioden:

Dekorationsfigurer

Tema och stil: Bestäm ett tema eller stil för dina juldekorationer . Det kan vara traditionellt, rustikt, modernt eller något annat tema som speglar din personliga smak och kompletterar din övergripande heminredning.
Material och kvalitet: Leta efter dekorationsfigurer gjorda av hållbara material som harts, trä eller metall. Se till att de är välgjorda och har uppmärksamhet på detaljer för ett högkvalitativt utseende.
Storlek och proportion: Tänk på storleken och andelen av dekorationsfigurerna i förhållande till utrymmet där de kommer att visas. Undvik trångboddhet genom att välja figurer som passar bra och gör att andra dekorationer kan visas upp.

Ljus

LED vs traditionellt: Välj mellan LED lampor och traditionella glödlampor. LED lampor är energisnåla, har längre livslängd och finns i olika färger och effekter.
Längd och kvantitet: Bestäm längden och mängden lampor som behövs baserat på storleken på området som ska dekoreras. Mät utrymmena i förväg för att säkerställa att du köper tillräckligt med lampor för att täcka det önskade området.
Inomhus vs. Utomhus: Gör skillnad på belysning inomhus och utomhus. Utomhuslampor är designade för att tåla väderförhållanden, medan inomhuslampor kan vara mer känsliga och inte lämpliga för utomhusbruk.

Ornament

Färgschema: Välj ett färgschema för dina ornament som kompletterar din övergripande inredning. Överväg traditionella kombinationer som rött och guld eller utforska mer moderna färgscheman.
Material och textur: Välj ornament gjorda av olika material som glas, plast, tyg eller trä för att lägga till djup och struktur till ditt träd. Blanda olika texturer för visuellt intresse.
Personlig touch: Inkludera ornament som har personlig betydelse, såsom handgjorda eller personliga ornament, för att göra din julgran unik och sentimental.

Träd

Konstgjord vs. verklig: Bestäm mellan ett konstgjort träd eller ett riktigt träd. Konstgjorda träd är återanvändbara, underhållssvaga och finns i olika storlekar och stilar.
Storlek och utrymme: Tänk på det tillgängliga utrymmet för ditt träd och välj en storlek som passar bekvämt utan att överväldiga rummet. Mät takhöjden för att säkerställa att trädet passar ordentligt.
Branch Quality: Leta efter konstgjorda träd med täta och realistiska grenar. Se till att grenarna är tillräckligt starka för att hålla ornament och dekorationer.
Du kan köpa julgranarna från dessa märken: Edm , Atmosphera , Oem , 5 five , och Wolfcraft .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga