Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Håndværktøj

Håndværktøj hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af Håndværktøj-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Håndværktøj

Mærker for Håndværktøj

Hvilke værktøjer skal du have til DIY?

Skovredskaber

Skovredskaber , også kendt som skovningsværktøjer, er specialiseret udstyr og redskaber, der bruges i skovbrug og skovningsaktiviteter. Disse værktøjer er essentielle for forskellige opgaver involveret i skovforvaltning, træhøst og relaterede aktiviteter. Skovredskaber er designet til at forbedre effektivitet, sikkerhed og præcision, når du arbejder i skovklædte områder.

Hammere

Hammere er almindelige håndværktøjer, der bruges til en bred vifte af opgaver, der involverer at slå eller køre med genstande. De har et enkelt design, der typisk består af et håndtag og et vægtet hoved. Kraften på håndtaget overføres til hovedet, hvilket gør det muligt for brugeren at levere kontrollerede slag til forskellige materialer. Hammere kommer i forskellige former, størrelser og materialer, hver egnet til specifikke formål. Nogle almindelige typer hamre omfatter:

Klohammer : Den mest populære type hammer, med et fladt hoved på den ene side til at slå søm og en klo på den anden side til at fjerne søm.
Ball Peen Hammer : Har et afrundet hoved på den ene side og en flad flade på den anden, brugt til metalbearbejdning og formning af metal.
Slædehammer : En stor, tung hammer med et langt håndtag, der bruges til tunge opgaver som at brække beton eller køre pæle.
Mallet : Typisk lavet af gummi, træ eller plastik, brugt til sarte opgaver, hvor en metalhammer kan forårsage skade.
Gummihammer : Fremstillet udelukkende af gummi, brugt til at banke på sarte materialer uden at efterlade mærker eller forårsage skade.

Nøgler og tænger

Nøgler og tænger er væsentlige værktøjer, der bruges til forskellige opgaver inden for forskellige områder. Her er en forklaring af hver:

Nøgler:
Skruenøgle : er et værktøj, der bruges til at give greb og mekanisk fordel ved drejning af genstande såsom møtrikker, bolte og rør. Der findes forskellige typer skruenøgler, herunder justerbare skruenøgler, kombinationsnøgler, topnøgler og momentnøgler.
Skruetrækker : En skruetrækker er et håndværktøj designet til at dreje skruer. Den består af et håndtag og et skaft med en spids, enten fladt eller Phillips hoved, der passer ind i skruens slids eller fordybning for at stramme eller løsne den. Unbrakonøgle sekskantnøgle : er et værktøj, der bruges til at skrue skruer med sekskantede fatninger, som ofte findes i møbelmontering og visse maskiner.

Tang:
Slip joint tang: Slip joint tang har et justerbart drejepunkt, der gør det muligt for kæberne at åbne bredere eller smallere. De bruges almindeligvis til at gribe og bøje genstande af forskellige størrelser.
Nåle næsetang: Nåle næsetang har lange, tynde kæber med spidse spidser, hvilket gør dem ideelle til at nå ind i trange rum og udføre sarte opgaver som smykkefremstilling og elektronikarbejde.
Skæretang: Skæretang har skarpe kanter nær omdrejningspunktet, der gør det muligt for dem at skære gennem ledninger og andre materialer.
Tunge og rilletænger kanallåse : Disse tænger har en justerbar kæbestørrelse, så de kan passe til forskellige genstande. De bruges almindeligvis i VVS arbejde og til at gribe store genstande.
Låsetænger Vise Grips: Låsetænger har en mekanisme, der gør det muligt at låse dem fast på en genstand, hvilket gør dem velegnede til at holde genstande fast på plads.
Linesman tænger: Linesman tang er en kraftig tænger med skærende kanter nær omdrejningspunktet. De bruges almindeligvis af elektrikere til at skære og sno ledninger.
Fægtænger: Fægtænger er designet til arbejde relateret til wirehegn og har funktioner som wireskærende kanter, hæftegreb og hamrende overflader.

Både nøgler og tænger kommer i forskellige former og størrelser, hver designet til at tjene specifikke formål. De er uundværlige værktøjer til gør det selv projekter, reparationer, vedligeholdelse og forskellige professionelle applikationer i industrier som byggeri, bilindustrien, VVS, el arbejde og meget mere.

Save

En sav er et håndværktøj eller en mekanisk enhed med en takket skær, der bruges til at skære gennem forskellige materialer, såsom træ, metal, plastik eller sten. Den består af en lang, tynd klinge med tænder langs den ene kant, som gør, at den kan skære gennem materialet, når den skubbes eller trækkes frem og tilbage. Savens tænder er designet til at fjerne materiale i en række små, gentagne snit, hvilket gør den til et effektivt værktøj til skæring og formning.

Sakse og skær

Sakse og skær er essentielle redskaber, der bruges i hverdagen. Saksen er små instrumenter med to intense blade, som er spændt sammen. Kuttere er udviklet til at afgrøde materialer af forskellige typer biprodukter såsom ledninger, kabler og ståltove. Du kan købe værktøjer fra disse mærker: Makita , Edm , Bosch , Fiskars , Oem , og Karcher .