up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Plastiken Altanplantekasse Integreret Plade Med Antracitstøtte 74807 40x24 Cm

plus
Plastiken

Plastiken Altanplantekasse Integreret Plade Med Antracitstøtte 74807 40x24 Cm

Produktbeskrivelse Plastiken Altanplantekasse Integreret Plade Med Antracitstøtte 74807 40x24 Cm

Plante med integreret plade 40x24cm + antracitunderstøtning


Specifikationer:

Vægt: 0,6460 KG
Mål: 40x24 cm
Materiale: polypropylenHvis du er på udkig efter hjem, have og gør-det-selv udstyr, findes det hos Plastiken. Hos bricoinn, kan du købe masser af tilbehør til Krukker og plantekasser, så du kan udøve din sport optimalt. Plastiken Altanplantekasse Integreret Plade Med Antracitstøtte 74807 40x24 Cm fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Plastiken Altanplantekasse Integreret Plade Med Antracitstøtte 74807 40x24 Cm

Farve
Sort
Produkttype
Blomster potter

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up