up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Elektronica en Computers duiken

Elektronica en Computers duiken

Vind een breed scala aan Elektronica en Computers-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Elektronica en Computers

Merken in Elektronica en Computers

Hoe kies je de beste elektronische onderwaterapparatuur?

Duik camera´s

Onderwatercamera´s zijn speciaal gemaakt om foto´s en video´s onder water te maken. Het kan worden gebruikt voor opnamen tijdens het zwemmen en duiken. Sommige van deze camera´s zijn zelfs automatisch en kunnen gemakkelijk vanaf het wateroppervlak worden neergelaten om automatisch foto´s en video´s te maken. Dit zijn specifieke camera´s met een waterdichte afdekking die ze beschermt tegen water.

Duik computers

Duikcomputers zijn de apparaten die door een onderwaterduiker worden gebruikt om de duiktijd en diepte tijdens een duik te berekenen en deze gegevens te gebruiken om in de duiklogboeken te schrijven. De duikcomputer levert de real time duikgegevens die u nodig heeft om goed te kunnen duiken. De duikcomputers verzamelen de diepte en tijdgegevens en gebruiken deze in een decompressiemaatregel om tijdens het duiken de vloeibare stikstof in uw lichaam te volgen.

Duik fakkels

Duiklampen zijn de lichtbronnen die een waterduiker gebruikt om de onderwateromgeving op te fleuren; ze zijn waterbestendig dus werken gemakkelijk onder water. Scuba duikers hebben normaal gesproken een op zichzelf staande zaklamp, maar soms kunnen duikers lampen vasthouden die worden gevoed door een snoer. Er zijn veel verschillende modellen en merken zaklampen en u bent vrij om degene te kiezen die past bij uw rijstijl en uw wensen. De duiklamp moet een looptijd hebben van minimaal 5 uur, zodat je zonder spanning kunt genieten van het duiken.

Duik horloges

De duikhorloges zijn de uurwerken die gebruikt worden om tijdens het duiken de tijd af te lezen. Deze horloges zijn waterdicht tot minimaal 200 meter. De duikhorloges zijn leesbaar onder water en hebben helderheid voor weinig licht of donkere omstandigheden. Duikhorloges worden geleverd met een bewegende lunette waarmee de drager kan zien hoe lang ze onder water zijn geweest. De duikhorloges hebben rubberen of roestvrijstalen banden. Ze zijn het meest flexibel voor water en kunnen het harde zonlicht en vocht verdragen.

Meer over elektronica voor duiken:

Hoe meer over elektronica voor duiken , omvat accessoires en onderdelen, batterijen, cellen en opladers . De batterijen worden opgeladen met elektriciteit en voorzien uw zaklamp van stroom. Cellen worden ook gebruikt om de duiklamp van energie te voorzien en opladers worden gebruikt om de batterijen van de zaklampen op te laden. De merken die deze items aanbieden zijn Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung en Apeks .

Bij het kiezen van elektronische onderwaterapparatuur voor duiken, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat u de beste uitrusting voor uw behoeften kiest. Hier volgen enkele belangrijke overwegingen:

Doel: Bepaal het specifieke doel van de apparatuur die u nodig hebt. Heeft u een duikcomputer nodig om uw duikparameters bij te houden? Of heb je een onderwatercamera nodig voor het maken van foto´s en video´s? Verschillende elektronische onderwaterapparatuur dient verschillende doelen, dus het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt.
Kenmerken: Overweeg de functies die u nodig heeft voor uw apparatuur. Voor een duikcomputer hebt u mogelijk functies nodig zoals luchtintegratie, mogelijkheden voor meerdere gassen en decompressieplanning. Voor een onderwatercamera heb je mogelijk functies nodig zoals beeldstabilisatie, hoge resolutie en diepteclassificatie. Zorg ervoor dat de apparatuur die u kiest de functies heeft die u nodig heeft voor uw specifieke doeleinden.
Kwaliteit en duurzaamheid: Elektronische onderwaterapparatuur kan kostbaar zijn, dus het is belangrijk om apparatuur te kiezen die is gebouwd om lang mee te gaan en bestand is tegen de barre omstandigheden onder water. Zoek naar apparatuur die is gemaakt van hoogwaardige materialen en een goede staat van dienst heeft op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Gebruiksgemak: Denk aan het gebruiksgemak van de apparatuur, vooral als u een beginner bent. Zoek naar apparatuur die eenvoudig te installeren, te bedienen en te begrijpen is en een intuïtieve gebruikersinterface heeft.
Compatibiliteit: Als je al andere duikuitrusting hebt, zorg er dan voor dat de elektronische uitrusting die je kiest compatibel is met je bestaande uitrusting. Dit zorgt ervoor dat uw apparatuur naadloos samenwerkt en voorkomt compatibiliteitsproblemen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden