up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik och Datorer dyk

Elektronik och Datorer dyk

Hitta ett brett utbud av Elektronik och Datorer-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik och Datorer

Märken i Elektronik och Datorer

Hur väljer man den bästa elektroniska undervattensutrustningen?

Dykkameror

Undervattenskameror är speciellt skapade för att ta foton och filma under vattnet. Den kan användas för fotografering under simning och dykning. Vissa av dessa kameror är till och med automatiska och kan bekvämt sänkas från vattenytan för att ta bilder och göra videor automatiskt. Det här är speciella kameror som har vattentätt skydd som håller dem skyddade från vatten.

Dykdatorer

Dykdatorer är de enheter som används av en undervattensdykare för att beräkna dyktiden och dykdjupet under ett dyk och använda dessa data för att skriva i dykloggböckerna. Dykdatorn levererar de dykdetaljer i realtid som du behöver för att dyka ordentligt. Dykdatorerna samlar in djup och tidsdata och använder dem i ett dekompressionsmått för att följa det flytande kvävet i din kropp under dykning.

Dyk facklor

Dykfacklor är ljuskällorna som tas av en vattendykare för att lysa upp undervattensomgivningen; de är vattentäta så de fungerar lätt under vattnet. Dykare håller normalt fristående facklor, men ibland kan dykare hålla lampor som drivs med sladd. Det finns många olika modeller och märken av ficklampor och du är fri att välja den som passar din körstil och dina krav. Dykfacklan måste ha en gångtid på minst 5 timmar så att du enkelt kan njuta av din dykning utan några spänningar.

Dyk klockor

Dykklockorna är de klockor som används för att se tiden under dykning. Dessa klockor är vattentäta till minst 200 meter. Dykklockorna är läsbara under vattnet och har ljusstyrka för svagt ljus eller mörka förhållanden. Dykklockor levereras med en rörlig ram som låter bäraren förstå hur länge de har varit under vattnet. Dykklockorna har band av gummi eller rostfritt stål. De är mest flexibla att vattna och tål det hårda solljuset och fukten.

Mer om elektronik för dykning:

Mer om elektronik för dykning inkluderar tillbehör och delar, batterier, celler och laddare . Batterierna laddas med el och ger ström till din ficklampa. Celler används också för att tillföra energi till dykfacklan och laddare används för att ladda facklarnas batterier. Varumärkena som erbjuder dessa varor är Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung och Apeks .

När du väljer elektronisk undervattensutrustning för dykning finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du väljer den bästa utrustningen för dina behov. Här är några viktiga överväganden:

Syfte: Bestäm det specifika syftet med den utrustning du behöver. Behöver du en dykdator för att spåra dina dykparametrar? Eller behöver du en undervattenskamera för att ta bilder och filma? Olika elektroniska undervattensutrustningar tjänar olika syften, så det är viktigt att veta vad du behöver.
Funktioner: Tänk på vilka funktioner du behöver för din utrustning. För en dykdator kan du behöva funktioner som luftintegration, flergaskapacitet och dekompressionsplanering. För en undervattenskamera kan du behöva funktioner som bildstabilisering, hög upplösning och djupklassificering. Se till att utrustningen du väljer har de funktioner som du behöver för dina specifika ändamål.
Kvalitet och hållbarhet: Elektronisk undervattensutrustning kan vara dyr, så det är viktigt att välja utrustning som är byggd för att hålla och tål den tuffa undervattensmiljön. Leta efter utrustning som är gjord av högkvalitativa material och har en bra meritlista vad gäller hållbarhet och tillförlitlighet.
Användarvänlighet: Tänk på hur lätt utrustningen är, speciellt om du är nybörjare. Leta efter utrustning som är enkel att installera, använda och förstå, och som har ett intuitivt användargränssnitt.
Kompatibilitet: Om du redan har annan dykutrustning, se till att den elektroniska utrustningen du väljer är kompatibel med din befintliga utrustning. Detta säkerställer att din utrustning fungerar sömlöst och undviker kompatibilitetsproblem.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga