up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Go n sea Finner Medium Tir Sur Cible FV

plus
Go n sea

Go N Sea Finner Medium Tir Sur Cible FV

Produktbeskrivelse Go n sea Finner Medium Tir Sur Cible FV

Funktioner:

Interne 4-vejs kulstofstoffer
Beregningen af de interne skråninger, der er proportional med en kraft, giver baldakinens kraft. For en let drejning inden stabilisering for at sigte og skyde.


Specifikationer:

Længde: 86 cm
Bredde: 22 cm

Køb dine egne Go n sea Finner Medium Tir Sur Cible FV til kun 208.99 $. Lavet af Go n sea, Go n sea Finner Medium Tir Sur Cible FV er på lager i mange størrelser og farver. Hos diveinn, tilbyder vi de bedste priser på dykning. Se et stort udvalg af Fuld fodfinner i vores Finner, masker og snorkler afdeling.

Funktioner Go n sea Finner Medium Tir Sur Cible FV

Farve
Hvid
Materialer
Glasfiber
Alder
Voksne
Anbefalet Brug
Undervandssvømning

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up