Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Iq-uv

Om Iq-uv
"IQ-UV er et af de mest anerkendte mærker inden for dykkerindustrien, der specialiserer sig i design og produktion af bæredygtigt UV-beskyttende tøj til mænd, kvinder og børn. Virksomheden producerer alle sine tøjprodukter eksklusivt i Europa. Vi hjælper folk med at nyde rekreation i solen uden at skade deres hud mod skadelig UV-stråling. For at undgå solskoldning giver IQ-UV tøj dig maksimal komfort til at nyde naturen med familie og venner. Vores UV-beskyttende beklædning blokerer 99% af strålingen og lever op til de højeste standarder for sikkerhed.
IQ-UV har revolutioneret solbeskyttelse ved at skabe et bredt udvalg af UV-beskyttende beklædning og tilbehør, der imødekommer behovene hos udendørsentusiaster og dem, der nyder en aktiv livsstil. Med en rig historie af innovation og et engagement i kvalitet fortsætter IQ-UV med at være et betroet mærke, der giver enkeltpersoner mulighed for at udforske den store udendørs med tillid, stil og frem for alt beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Innovativ solbeskyttelse til enhver eventyr

IQ-UV beklædning er designet med fokus på at give UPF 50+ solbeskyttelse, der effektivt blokerer 98% af skadelig UV-stråling. IQ-UV t-shirts er den perfekte kombination af mode og funktion. De fås i forskellige farver og stilarter og giver dig et bredt udvalg af muligheder, der passer til din smag. Fra langærmede rash guards til vandsport til lette tees til en afslappet tur, har IQ-UV dig dækket.
IQ-UV er lavet af UPF 50+ stof. De beskytter din hud mod skadelige UV-stråler under vandaktiviteter. Med den perfekte kombination af stil og funktion sikrer IQ-UV rash guards komfort og solsikkerhed for enhver vandentusiast.
Nyd en dag på stranden eller poolen uden at bekymre dig om solskoldning med IQ-UV badetøj. Fra badedragter til bade skjorter og badeshorts sikrer deres badetøjskollektion, at du har det sjovt i solen, samtidig med at din hud beskyttes mod UV-skader.
Beskyt dit ansigt, ører og nakke mod solen med IQ-UV hovedbeklædning. Dette alsidige tilbehør er perfekt til aktiviteter som fiskeri, kajaksejlads eller bare afslapning ved vandet. Det tilbyder pålidelig UPF 50+ solbeskyttelse med en tætsiddende, behagelig pasform.
Til dem, der elsker dykning eller vandsport, er IQ-UV regulator tasker vigtigt udstyr. Disse tasker er specielt designet til at beskytte og transportere dit værdifulde dykkerudstyr. De har holdbare materialer, der giver UV-beskyttelse og forhindrer skader fra elementerne."