up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Yamaha Seascooter

Yamaha Seascooter

Afdelinger

Alle ( Yamaha Seascooter )

Om Yamaha Seascooter

Yamaha, en berømt navn i verden af motorsport og marin teknologi, har udvidet sin innovation og ekspertise under bølgerne med Yamaha Seascooter serien. Disse bemærkelsesværdige undervands scootere er designet til at give dykkere og vandentusiaster en stimulerende og effektiv måde at udforske den undervands verden på. Yamahas indtrængen på markedet for undervands mobilitet har frembragt en række Seascooters, der dækker forskellige behov og færdighedsniveauer. Der er et stort og nyeste udvalg af Yamaha Seascooters tilgængelig på Diveinn til alle for at opfylde deres behov.
Yamaha´s Seascooter serien har revolutioneret undervandsmobilitet, der tilbyder et udvalg af muligheder til at imødekomme dykkere og vandentusiaster af alle færdighedsniveauer. Fra entry-level Scout til den avancerede 350LI er Yamaha Seascooters synonymt med kvalitet, innovation og en forpligtelse til at forbedre undervandsudforskningen. Med deres rige historie i marin teknologi og et ry for excellence fortsætter Yamaha med at skabe bølger i verden af undervandsmobilitet, hvilket gør det muligt for individer at opleve skønheden i den undervands verden som aldrig før.

Yamaha Seascooter Revolutionizing Underwater Mobility

Yamaha Seascooter Scout er en entry-level model, der tilbyder let brug og overkommelighed. Med et letvægts og kompakt design er det perfekt til begyndere og snorklere. Dens propulsion system tillader ubesværet glidning gennem vandet, hvilket forbedrer den samlede snorkeloplevelse. Skridtet op spillet, har den Yamaha Seascooter RDS300 imponerende hastighed og kraft. Det er en favorit blandt dykkere, der søger en pålidelig følgesvend til at udforske dybere vande. Med en maksimal dybde rating på 100 fod åbner det en ny verden af ​​undervands eventyr.
Yamaha Seascooter RDS200 er det ideelle valg for dem, der søger en balance mellem ydeevne og overkommelighed. Det passer til både nybegyndere og erfarne dykkere og tilbyder let at bruge og pålidelig propulsion til dybder op til 65 fod. Til avancerede dykkere og vandentusiaster er Yamaha Seascooter 350LI et top-of-the-line valg. Det giver en kraftig trækkraft, hvilket gør det muligt for dykkere at navigere ubesværet gennem udfordrende undervandsforhold. Med en maksimal dybde rating på 130 fod og en langtidsholdbar lithium-ion batteri er det det perfekte valg til lange dykke eventyr.
Yamaha 220li Seascooter er en alsidig undervandsfølgesvend, designet til at tilpasse sig forskellige vandaktiviteter. Uanset om du snorkler, dykker eller blot udforsker havet, er dets lette og ergonomiske design let at håndtere. Med en maksimal dybde rating på 100 fod og et langtidsholdbart batteri tilbyder det pålidelighed og bekvemmelighed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk