Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Asics

Om Asics
Asics er en japansk producent af sportsudstyr baseret i Kobe. Dens navn er afledt af et latinsk citat, `Anima Sana In Corpore Sano`, hvilket betyder, at en sund sjæl bygger en stærk krop. Mærket er et førende verdensomspændende løbeskomærke. Det er uden tvivl det første valg for løbeatleter, fordi det giver fremragende kvalitetsfodtøj, der understøtter og forbedrer løberens præstation og giver stor komfort. Så det er lige meget, om du er en olympisk løber, en professionel mesterløber eller foretrækker at løbe hver dag i din lokale park. Asics vil være det ultimative valg for løbere på grund af dens overlegne kvalitet.
Du kan finde de bedste Asics løbesko hos Goalinn . Mærket har en unik og avanceret gelteknologi. Asics gelen giver brugeren større komfort, mens den hurtigt absorberer stød på et højt niveau. Med denne teknologi er mærket blevet et yndet valg for løbeatleter, da det giver komfort og øger ydeevnen for den person, der løber på fortovet langs gaderne, på løbebanen eller endda på en mudret sti eller stenet.

Asics sko til mænd og kvinder er de bedste muligheder

Uanset om det er Asics-sko til mænd eller kvinder , fortsætter udvalget af fremragende sko med at forbedre trailløbsoplevelsen med deres præstation på højeste niveau. Asics fodboldsko tillader stor smidighed på hårde overflader af fodboldbanen på grund af den ekstra dæmpning. Dens lette og stødabsorberende kvalitet hjælper også spilleren til at bevæge sig hurtigere uden besvær. Den bedste pasform støtter dine fødder til at bevæge sig hurtigt uden at glide. Asics fodboldsko til mænd og kvinder er uden tvivl det perfekte valg for fodboldspillere til at gå op i niveau. Disse sko sikrer hurtigere bevægelser på grund af deres ultralette vægt. Mærket har specifikt skabt dem med de letteste materialer, såsom læder og gummi, for at undgå at tilføje ekstra vægt til spillerens fødder, der kan kompromittere ydeevnen. Asics sko er også en god præference til løb, da de fortsætter med at innovere på den mest avancerede måde. Deres utrolige pasform gør dem meget komfortable i daglige løb og professionelle racermesterskaber. Gelteknologi og ekstra dæmpning øger komfortniveauet af skoene, hvilket gør dem stødsikre.Den indvendige dæmpning giver fødderne et meget hyggeligt touch og forhindrer enhver skade under løbet. Mærket eksperimenterer konstant med at skabe de nyeste modeller med de mest avancerede funktioner og gøre dem mere luksuriøse for at give løberen ekstra støtte, mens han løber og hopper på enhver overflade.