Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Asics

Noin Asics
Asics on japanilainen urheiluvälinevalmistaja Kobessa. Sen nimi on johdettu latinalaisesta lainauksesta "Anima Sana In Corpore Sano", joka tarkoittaa, että terve sielu rakentaa vahvan ruumiin. Brändi on johtava maailmanlaajuinen juoksukenkämerkki. Se on kiistatta ensimmäinen valinta juoksuurheilijoille, koska se tarjoaa erinomaiset jalkineet, jotka tukevat ja parantavat juoksijan suorituskykyä ja tarjoavat erinomaisen mukavuuden. Joten sillä ei ole väliä oletko olympiajuoksija, ammattimestarijuoksija vai mieluummin juoksetko joka päivä paikallisessa puistossasi. Asics on paras valinta juoksijoille erinomaisen laadun ansiosta.
Löydät parhaat Asics-juoksukengät Goalinnasta . Brändillä on ainutlaatuinen ja edistynyt geeliteknologia. Asics-geeli tarjoaa käyttäjälle enemmän mukavuutta ja vaimentaa nopeasti iskut korkealla tasolla. Tämän tekniikan ansiosta brändistä on tullut juoksuurheilijoiden suosikkivalinta, sillä se tarjoaa mukavuutta ja parantaa suorituskykyä katujen varrella jalkakäytävällä, juoksuradalla tai jopa mutaisella polulla tai kivikkoisella juoksevalla henkilöllä.

Asics-kengät miehille ja naisille ovat parhaat vaihtoehdot

Olipa Asics-kengät miehille tai naisille , erinomaisten kenkien valikoima parantaa edelleen maastojuoksukokemusta huipputason suorituskyvyllään. Asics-jalkapallokengät mahdollistavat erinomaisen ketteryyden jalkapallokentän kovilla pinnoilla lisätyn pehmusteen ansiosta. Sen kevyt ja iskuja vaimentava laatu auttaa myös soitinta liikkumaan nopeammin vaivattomasti. Paras istuvuus tukee jalkojasi liikkumaan nopeasti ilman liukastumista. Asics-jalkapallokengät miehille ja naisille ovat epäilemättä täydellinen valinta jalkapalloilijoiden tasolle. Nämä kengät takaavat nopeammat liikkeet erittäin kevyen painonsa ansiosta. Brändi on luonut ne erityisesti kevyimmistä materiaaleista, kuten nahasta ja kumista, välttääkseen lisäpainoa pelaajan jalkoihin, mikä voisi vaarantaa suorituskyvyn. Asics-kengät ovat myös hyvä valinta juoksuun, koska ne jatkavat innovointia edistyneimmällä tavalla. Niiden uskomaton istuvuus tekee niistä erittäin mukavia päivittäisissä kilpailuissa ja ammattikilpailuissa. Geeliteknologia ja lisäpehmusteet lisäävät kenkien mukavuustasoa tehden niistä iskunkestäviä.Sisäinen pehmuste antaa jaloille erittäin mukavan tuntuisen ja estää loukkaantumisen kilpailun aikana. Brändi yrittää jatkuvasti luoda uusimpia malleja, joissa on edistyksellisimmät ominaisuudet ja tehdä niistä ylellisempiä antaakseen juoksijalle lisätukea juoksessaan ja hyppiessään millä tahansa pinnalla.