Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Asics

Om Asics
Asics er en japansk produsent av sportsutstyr med base i Kobe. Navnet er avledet fra et latinsk sitat "Anima Sana In Corpore Sano", som betyr at en sunn sjel bygger en sterk kropp. Merket er et ledende verdensomspennende merke for løpesko. Det er utvilsomt førstevalget for løpende idrettsutøvere fordi det gir utmerket kvalitets fottøy som støtter og forbedrer løperens ytelse og gir god komfort. Så det spiller ingen rolle om du er en olympisk løper, en profesjonell mesterløper, eller foretrekker å løpe hver dag i din lokale park. Asics vil være det ultimate valget for løpere på grunn av sin overlegne kvalitet.
Du kan finne de beste Asics løpeskoene hos Goalinn . Merket har en unik og avansert gelteknologi. Asics-gelen gir brukeren større komfort samtidig som den raskt absorberer støt på et høyt nivå. Med denne teknologien har merket blitt et favorittvalg for løpeidrettsutøvere ettersom det gir komfort og øker ytelsen for personen som løper på fortauet langs gatene, på løpebanen eller til og med på en gjørmete sti eller steinete.

Asics-sko for menn og kvinner er de beste alternativene

Enten Asics-sko for menn eller kvinner , fortsetter utvalget av utmerkede sko å forbedre løypeopplevelsen med deres ytelse på toppnivå. Asics fotballsko tillater stor smidighet på harde overflater på fotballbanen på grunn av ekstra demping. Dens lette og støtdempende kvalitet hjelper også spilleren til å bevege seg raskere uten problemer. Den beste passformen støtter føttene dine til å bevege seg raskt uten å skli. Asics fotballsko for menn og kvinner er utvilsomt det perfekte valget for fotballspillere å gå opp i nivå. Disse skoene sikrer raskere bevegelser på grunn av deres ultralette vekt. Merket har spesielt laget dem med de letteste materialene, som lær og gummi, for å unngå å legge ekstra vekt på spillerens føtter som kan kompromittere ytelsen. Asics-sko er også en god preferanse for løping da de fortsetter å innovere på den mest avanserte måten. Deres utrolige passform gjør dem svært komfortable i daglige løp og profesjonelle racingmesterskap. Gelteknologi og ekstra demping øker komfortnivået til skoene og gjør dem støtsikre.Den innvendige dempingen gir føttene et veldig koselig preg og forhindrer skader under løpet. Merket eksperimenterer hele tiden for å lage de nyeste modellene med de mest avanserte funksjonene og gjøre dem mer luksuriøse for å gi løperen ekstra støtte mens han løper og hopper på alle underlag.