Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Asics

Information för Asics
Asics är en japansk sportutrustningstillverkare baserad i Kobe. Dess namn kommer från ett latinskt citat, `Anima Sana In Corpore Sano`, vilket betyder att en frisk själ bygger en stark kropp. Varumärket är ett ledande världsomspännande varumärke för löparskor. Det är utan tvekan förstahandsvalet för löparidrottare eftersom det ger utmärkt kvalitetsskor som stödjer och förbättrar löparens prestation och ger stor komfort. Så det spelar ingen roll om du är en olympisk löpare, en proffsmästarlöpare eller föredrar att springa varje dag på din lokala park. Asics kommer att vara det ultimata valet för löpare på grund av sin överlägsna kvalitet.
Du kan hitta de bästa Asics löparskorna hos Goalinn . Varumärket har en unik och avancerad gelteknologi. Asics gelen ger användaren större komfort samtidigt som den snabbt absorberar stötar på hög nivå. Med denna teknik har varumärket blivit ett favoritval för löparidrottare eftersom det ger komfort och höjer prestanda för personen som springer på trottoaren längs med gatorna, på löparbanan eller till och med på en lerig stig eller stenig.

Asics skor för män och kvinnor är de bästa alternativen

Oavsett om Asics skor för män eller kvinnor , utbudet av utmärkta skor fortsätter att förbättra traillöpupplevelsen med deras prestanda på högsta nivå. Asics fotbollsskor tillåter stor smidighet på hårda ytor på fotbollsplanen tack vare den extra dämpningen. Dess lätta och stötdämpande kvalitet hjälper också spelaren att röra sig snabbare utan ansträngning. Den bästa passformen stöder dina fötter att röra sig snabbt utan att halka. Asics fotbollsskor för män och kvinnor är utan tvekan det perfekta valet för fotbollsspelare att gå upp i nivå. Dessa skor säkerställer snabbare rörelser tack vare sin ultralätta vikt. Varumärket har specifikt skapat dem med de lättaste materialen, såsom läder och gummi, för att undvika att lägga extra vikt på spelarens fötter som kan äventyra prestanda. Asics skor är också en bra preferens för löpning då de fortsätter att förnya sig på det mest avancerade sättet. Deras otroliga passform gör dem mycket bekväma i dagliga lopp och professionella racingmästerskap. Gelteknologi och extra dämpning ökar komfortnivån på skorna vilket gör dem stötsäkra.Den invändiga dämpningen ger fötterna en mycket mysig touch och förhindrar eventuella skador under loppet. Varumärket experimenterar ständigt för att skapa de nyaste modellerna med de mest avancerade funktionerna och göra dem mer lyxiga för att ge löparen ytterligare stöd när han springer och hoppar på vilken yta som helst.