Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Elite Sport

Om Elite Sport
"Elite Sport

Elite Sport er et markant merke innenfor sportsutstyr, spesielt kjent for sine enestående keeperhansker. Grunnlagt med en lidenskap for å forbedre idrettsprestasjoner og sikkerhet, har Elite Sport etablert seg som et pålitelig navn i bransjen. Med et engasjement for innovasjon og en rik historie, tilbyr Elite Sport et bredt spekter av keeperhansker designet for å møte de ulike behovene til utøvere. Elite Sport ble grunnlagt med visjonen om å skape banebrytende sportsutstyr som gir utøvere mulighet til å nå sitt høyeste potensial. Merket fikk raskt anerkjennelse for sin urokkelige dedikasjon til kvalitet, komfort og prestasjon. Merkets hansker har opparbeidet seg et rykte for sitt enestående håndverk og teknologidrevne design.
Elite Sports engasjement for innovasjon og lidenskap for spillet har gjort det til et foretrukket valg blant keepere over hele verden. Deres hansker, inkludert Neo, Aztlan, Sakura, Gladiator og Forza-modellene, tilbyr et mangfold av alternativer for å imøtekomme utøveres unike behov samtidig som de opprettholder merkets forpliktelse til ekspertise og kvalitet. Med Elite Sport kjøper du ikke bare hansker; du investerer i prestasjon og suksess.

Der ekspertise møter innovasjon

Elite Sports keeperhansker er et bevis på merkets engasjement for ekspertise. Laget med bruk av høykvalitets materialer og innovativ teknologi, tilbyr disse hanskene en enestående grep, holdbarhet og komfort. Enten du er en profesjonell keeper eller et blomstrende talent, har Elite Sport en hanske skreddersydd for dine spesifikke behov. Elite Sport Neo-hanskene er et bevis på moderne teknologi. Disse hanskene inneholder et banebrytende neoprenmateriale som gir utmerket fleksibilitet, pusteevne og fuktighetskontroll.
Inspirert av den livlige kulturen i Aztlan, kombinerer disse hanskene stil med prestasjon. Med sitt slående design, inneholder Elite Sport Aztlan-hanskene sitt signatur-latexpalme for toppnivå grep under alle værforhold. Elite Sport Sakura-hanskene er designet med en hyllest til kirsebærblomstens skjønnhet og styrke. Disse hanskene tilbyr en balanse mellom fleksibilitet og holdbarhet, noe som gjør dem ideelle for keepere som søker pålitelig prestasjon gjennom hele kampene sine.
Elite Sport Gladiator-hanskene er et symbol på utholdenhet og styrke. Bygget med en robust latexpalme og teknologi for støtabsorpsjon, tilbyr disse hanskene usvekket beskyttelse samtidig som de sikrer et sikkert grep på ballen. Elite Sport Forza-hanskene handler om kraft og presisjon. Utviklet med Elite Sports avanserte teknologi, gir de enestående grep og ballkontroll, noe som gjør det mulig for keepere å gjøre nøyaktige redninger under press. Disse hanskene er det perfekte valget for de som krever ingenting annet enn det beste i sitt spill."