up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Utstyr fotball

Utstyr fotball

Finn et bredt utvalg av Utstyr-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Utstyr

Merkevarer av Utstyr

Hvordan velge riktig fotballutstyr?

Baller

Du kan velge en fotball basert på overflatene du vil spille på. Du bør velge en ball som er lettere og mer behagelig å spille på gress og sand og som er mindre smertefull å sparke barbeint. Startballer er ideelle for å spille på gress da de har en god sprettkvalitet. For andre overflater er en slitesterk gummiball av god kvalitet tilstrekkelig. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport og Hummel er de mest anerkjente produsentene av fotballer.

Flasker

Fotball spilles i høyt tempo og krever mye utholdenhet. Fotballspillere må holde kroppen hydrert for å yte sitt beste på banen. Av denne grunn er vannflasker designet for å opprettholde god hydrering i treningsøktene eller konkurransekampene dine. Du bør velge en vannflaske som er lekkasjefri, lett og gjenbrukbar.

Keeperhansker og hansker

Keeperhansker er et fotballdrakt du må ha. Fotballkeeperhansker forbedrer grepet, gir beskyttelse, demper hendene og hjelper keeperen til å fange, slå eller blokkere ballen fra å gå inn i nettet. Når det gjelder å velge riktig hanskestørrelse, bør du vurdere fingerbeskyttelse, kutt, håndstørrelse, form, håndflate, rygg og lukkesystem og materiale.

Beskyttelser

For generell kroppsbeskyttelse må fotballspillere ha på seg ulike beskyttelsesartikler i løpet av en fotballkamp. Dette settet består av skulderputer, hansker, hjelmer, tykke knebeskyttere, jockstrap eller kompresjonshorts, munnbeskyttelse og sko. Fotballverneutstyr er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert slitesterk, slagfast skumgummi, elastikk og støpt plast.

Solbriller

Noen linser er kanskje ikke holdbare nok til å tåle fotballkampen. Derfor bør du velge spesialiserte solbriller som har vist seg å være effektive for å holde seg på plass under fotballkamper. Et godt eksempel kan være polykarbonatmateriale som er mer motstandsdyktig mot støt enn plastlinser.

Mer om fotballutstyr:

Andre viktige materialer å vurdere for godt fotballutstyr inkluderer tilbehør, armbånd og håndklær . For å tørke svetten må en fotballspiller ha et håndkle av god kvalitet som han kan ta med seg under kampen. I tillegg er spillere også pålagt å bruke håndleddssjal eller biceps bånd . I tillegg forhindrer disse båndene også skader og beskytter mot hyperekstensjon.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk