up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kappa

Kappa

Allt ( Kappa )

Om Kappa

Kappa er et italiensk sportsmerke som har vært overalt siden 1916 i Torino, Italia. Opprinnelig fokuserte merket på å produsere undertøy og andre klær, men det skiftet snart fokus til sportsklær. Kappa fikk raskt popularitet på 1980- og 90-tallet, takket være sine treningsoveraller som ble båret av fotballspillere, tennisspillere og andre idrettsutøvere. Kappas logo, som viser en mann og en kvinne som sitter rygg mot rygg, ble ikonisk og synonymt med merket. Logoen er ment å representere likestilling og gjensidig støtte mellom kjønnene. Kappa har blitt et populært valg for retro og vintage sportstøy.

Kappa tilbyr et stort utvalg av klær og sko

Kappa-klær er kjent for sine høykvalitetsmaterialer, innovative design og nøyaktighet. Merkets klær går fra sportstøy til gateklær og inkluderer t-skjorter, gensere, bukser, jakker og tilbehør. Kappa fotputer er designet for å være komfortable å ha på seg, med demping og støtte for foten. Kappa sandaler er et populært valg for komfortable og stilfulle casual sko, de har også blitt et moteuttrykk.
Kappa hettegensere er laget av ulike materialer, inkludert bomull og polyesterblandinger, og er tilgjengelige i flere farger og stiler. Kappa hettegensere er også designet for å være komfortable, med myke og pustende materialer som gir lett bevegelse. Hettegenseren er perfekt for kjøligere vær, og gir varme og beskyttelse mot elementene. Kappa bukser er tilgjengelige i ulike stiler og materialer, inkludert joggebukser, track bukser og joggebukser. En av fordelene med Kappa bukser er deres allsidighet. De kan brukes til ulike aktiviteter, inkludert å trene og casual wear.
Kappa shorts er også kjent for sin holdbarhet. Merket bruker høykvalitetsmaterialer og konstruksjonsteknikker for å sikre at shortsen tåler slitasjen av fysisk aktivitet. De er ofte designet med fukttransporterende egenskaper for å holde seg kjølig og tørr under trening. Kappa treningsoveraller består vanligvis av matchende jakker og bukser laget av lette og pustende materialer som polyester eller bomullsblandinger. Kappa treningsoveraller er et populært valg for idrettsutøvere og sportsentusiaster over hele verden. Kappa sko er en populær type fottøy laget av merket, designet for atletisk ytelse og casual wear. Kappa sko er tilgjengelige i ulike stiler, inkludert løping, trening og casual sneakers. Kappa sko er perfekt for de som søker etter høykvalitetsfottøy for atletisk ytelse og casual wear.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk