up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Mizuno

Fotballsko

Fotballsko

Innendørs fotballsko

Innendørs fotballsko

Herreklær

Herreklær

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Støvler

Trening

Utstyr

Utstyr

Allt( Mizuno )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Mizuno

I flere tiår har Mizuno vært et fyrtårn for innovasjon og håndverk innenfor sport, spesielt i verden av fotball. Som en anerkjent merkevare tilgjengelig på Goalinn, Mizuno bringer frem en arv med dedikasjon til kvalitet, fremst teknologi og lidenskap for å forbedre spillerens ytelse på banen. Mizunos reise innen fotball startet med et løfte om presisjon og eksellens. Deres fotballsko, støvler og støvler er et vitnesbyrd om dette løftet, som kombinerer tradisjon og moderne for å skape uovertruffen ytelse.
Merket urolige jakt etter perfeksjon har ført til opprettelsen av fotballfottøy som ikke bare tilbyr optimal trekkraft og komfort, men som også uttrykker kunstens kunst. Mizuno bringer frem et merke dypt forankret i historie, tradisjon og innovasjon. Deres fotballsko, støvler, støvler og klær representerer jakten på eksellens, og tilbyr spillerne de verktøyene de trenger for å lykkes i deres spill. Med en arv bygget på presisjon og en visjon for fremtiden, Mizuno fortsetter å heve fotballopplevelser over hele verden.

Mizunos fotballutstyr er en arv og presisjon i hvert steg

Mizuno fotballstøvler er en sammensmelting av tradisjon og innovasjon. Nøye utformet med høykvalitetsmaterialer, tilbyr disse produktene en harmonisk balanse mellom slitestyrke, smidighet og stil. Innsatsen av avanserte teknologier, som Wave, Dynamotion Fit og BioGear, sikrer at spillerne opplever maksimal respons, stabilitet og støtte under intense kamper. Mizuno Football Boots eksemplifiserer makt og presisjon. Designet for å tilpasse seg ulike spillestiler, tilbyr disse støvlene tilpassbare funksjoner som tilpasser individuelle preferanser. Uansett om du er en spiss som søker dødelig presisjon eller en forsvarsspiller på jakt etter robust beskyttelse, Mizuno Football Shoes gir den ideelle plattformen for å oppnå storhet på banen. Mizuno forstår at fotball ikke er begrenset til utendørsbaner alene. Mizuno indoor football shoes er utviklet for å utmerke seg på innendørsbaner. Med ikke-merke uten såler og forbedret grep, disse skoene muliggjør dynamiske bevegelser og raske retningsendringer, som gir spillere kanten de trenger for å dominere i innendørs kamper. I fotballsfæren er presisjon avgjørende. Mizuno soccer cleats er nøye utformet for å forbedre spillerens presisjon, slik at de kan gjøre avgjørende bevegelser og utføre kompliserte spill. Kombinasjonen av innovative materialer og designelementer i Mizuno soccer shoes sikrer at hver berøring, passering og skudd utføres med ytterste presisjon. Mizunos løfte om eksellens strekker seg utover fottøy. Mizuno men´s clothing linjen komplimenterer spillerens ytelse med komfort og stil. Fra drakter og shorts til treningsklær, Mizuno sikrer at spillere ikke bare føler seg best, men ser best ut på og utenfor banen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk