up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Uhlsport

Herre kolleksjon

Herre kolleksjon

keeper

keeper

Hansker

Hansker

Hakebeskyttelse

Hakebeskyttelse

Baller

Baller

BAGER OG TILBEHØR

BAGER OG TILBEHØR

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Dameklær

Damesko

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Støvler

Trening

Utstyr

Utstyr

Allt( Uhlsport )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Uhlsport

Du kan kjøpe alle Uhlsport- varer hos Goalinn . Uhlsport er en berømt tysk produsent av sportsutstyr. Det er et internasjonalt selskap basert i Balingen i Baden Württemberg, Tyskland. Det var et av de første selskapene som utviklet målvaktsutstyr for Uhlsport fotball-keepere. Uhlsport keeperutstyr og en rekke innovasjoner har gjort enkle hansker til teknologiske og komfortable mesterverk.

Uhlsport, fotballmerket

Tilbyr et bredt utvalg av Uhlsport keeperhansker som passer enhver målvakt på alle nivåer i spillet. Uhlsport hansker er fullpakket med avanserte teknologier og funksjoner slik at du kan yte ditt beste. Uhlsports keeperhansker har skum med høyt grep, og tilbyr den perfekte balansen mellom grep og beskyttelse for å hjelpe deg med å lande selv de raskeste skuddene på mål. Hvert par Uhlsport-hansker har et slående design. Uhlsport designer hansker for vått eller tørt vær og ulike underlag, og du spiller med stil som målvakt for barn, kvinner og menn. Uhlsport har den rette hansken til enhver målvakt.Latekskiler og nålespisser på hanskene hjelper til med å beskytte hendene dine og gi armene dine hele bevegelsesområdet du trenger som målvakt. Den nye, teknisk moderniserte utgaven av Uhlsport- klassikeren er også tilgjengelig i vår keeperhanske i Goal INN-butikken. I tillegg har merket et utmerket utvalg av Uhlsport-bukser for deg å velge dine favoritter.

Uhlsport har det perfekte utstyret for deg

Uhlsport leggbeskyttere kombinerer sikkerhet og fleksibilitet. Avhengig av hva som er essensielt for deg eller barnet ditt, kan du velge mellom ulike modeller: med ankelbeskyttelse, uten ankelbeskyttelse, med borrelås, med erme og med avtagbar plate. Alle leggbeskyttere finnes i ulike størrelser for barn og voksne. Uhlsport sportsvesker eller ryggsekker finnes i forskjellige størrelser og farger, med et romslig rom for sko eller flere sidelommer.
For keepere har Uhlsport utviklet praktiske keeperhanskevesker som sørger for at hanskene ikke kastes i sportsbagen og dermed beskyttes mot skader.Med Uhlsports fotballtreningstilbehør finner du alt du trenger, fra nåleventiler og ballposer, til vannflasker og tepper, til markspillerhansker og capser. I nettbutikken finner du også Uhlsport fotballer av beste kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk