up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Under Armour

Under Armour

Allt ( Under Armour )

Om Under Armour

Under Armour er et ledende merke som tilbyr idretts- og ytelsesplagg over hele verden. Merket ble grunnlagt i 1996 av den tidligere Maryland-fotballutøveren Kevin Plank og representerer skapelse og bestemthet i sportsutstyr. Merket vokste raskt til å bli kjent for sin ekstreme tilnærming til idrettsklær. Det er forpliktet til å gi idrettsutøvere og sportsmenn på alle nivåer produkter som passer for å forbedre ytelsen. Merkevaren representerer en fusjon av idrett og høyteknologi. Under Armour støter stadig begrensninger og fokuserer på skapelse ved å bruke avanserte stoffer og unike designmetoder.
Merkets dedikasjon til ytelse strekker seg utover produkter. Merket har vokst globalt og støtter idrettslag og idrettsutøvere. Samarbeid med fremtredende eksperter og utøvere har ført til innovasjon av signaturprodukter som inneholder funksjonalitet og stil. Engasjementet lyder med treningsentusiaster, elskere og eksperter som fremmer en global samling knyttet til målet om eksellens. Ved å glatt kombinere skapelse med stil Under Armour styrker stadig idrettsutøvere og øker kulturen for fremgang.

Under Armour klær og tilbehør

Under Armour treningsdrakter er utstyrt med den nyeste fukttransporterende teknologien som effektivt fjerner svette fra kroppen. Dette holder brukeren tørr og avslappet, selv under ekstreme treningsøkter. Under Armour sekk er ofte laget av høykvalitets, slitesterke stoffer som kan motstå kravene til daglig bruk og treningsøkter ute. Disse ryggsekkene er kjent for sin utholdenhet, funksjonalitet og moderne design. Under Armour barneklær er laget av myke og komfortable stoffer som føles mykt mot barns hud, gir en behagelig passform under sport og aktiviteter. Klærne er også laget med pustende tekstiler som tillater nøyaktig luftstrøm, som kontrollerer overoppheting og opprettholder komfort. Under Armour herreklær prioriterer fleksible og elastiske stoffer som tillater full bevegelsesfrihet. Dette er avgjørende for ukontrollerte bevegelser under aktiviteter og sport. De inkluderer kombinert polstring på viktige steder for å gi ekstra beskyttelse. Under Armour dameklær tilbyr et behagelig passform som hjelper individer til å yte sitt beste og bevege seg fritt uten noen ubehag. Mange plagg har design med sport og idrett. Under Armour herreklær inneholder et stort utvalg av funksjoner som kombinerer komfort, ytelse og mote. Under Armour fotballklær er laget av pustende stoffer som øker luftstrømmen, som kontrollerer overoppheting og gir optimal ventilasjon i området. Fotballklær er laget for å fungere problemfritt sammen med andre beskyttelsesutstyr som hjelmer, støvler og skulderputer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk