up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvordan velge riktig sportsball?

Basketball

Basketball ball er laget av ekte lær brukes i profesjonelle ligaer som de er de mest komfortable og myke. Basketballen er vanligvis laget av skinn og er beregnet for bruk på innendørs baneoverflater. Gummibasketballer er designet for utendørsbaner og gir ekstra sprett og holdbarhet. Disse er ideelle for nybegynnere og barn fordi de er mykere.

Fotball

For å spille spillet trenger du bare en ball. Når du velger en fotball , må flere faktorer tas i betraktning. Fotballer er for det meste laget av syntetisk polyuretan og noen ganger andre sekundære materialer. De er preget av sin store motstand mot støt.

Volleyballballer

Når du velger en volleyballball , må du ta hensyn til berøringen av ballen, kvaliteten på spretten, lettheten og stabiliteten i luften, og holdbarheten. Også, i motsetning til andre idretter, kommer volleyballer i nesten samme størrelse. Men størrelse 4 brukes vanligvis til trening, mens størrelse 5 baller er de offisielle matchballene. Vekten på ballen er forskjellig. Volleyballer er tilgjengelige i forskjellige materialer som mykt skum, syntetisk lær og mikrofiber.

Håndballball

Håndball er et populært lagspill. Når du velger en håndballball, må du ta hensyn til de essensielle aspektene, som rundheten til ballen, kvaliteten på sprett og vekten. Du kan kjøpe toppkvalitetsballer fra toppmerker som Adidas , Joma , Puma og Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk