Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Givova

Om Givova
Givova er et anerkjent italiensk sportstøymerke som har etablert seg som et symbol på kvalitet, stil og innovasjon i verden av idrettsutstyr. Klærne deres er kjent for sin komfort, holdbarhet og stil. Fra ytelsesforbedrende drakter til komfortable treningsutstyr, Givova tilbyr klær som hjelper atleter å prestere sitt beste. Med en rik historie som går tilbake til 2008, har Givova konsekvent levert toppklasse sportstøy og tilbehør til atleter, lag og entusiaster over hele verden.

Elevating Sportswear Excellence

Givovas kleslinje omfatter et bredt spekter av sportstøy designet for å møte de ulike behovene til atleter. Givova-fotballdrakter er et vidnesbyrd om merkets forpliktelse til det vakre spillet. Deres fotballdrakter, shorts og sokker er håndlaget med presisjon for å gi spillere den ytterste komfort og frihetsfølelse på banen. Enten du er profesjonell fotballspiller eller en lidenskapelig amatør, forbedrer Givovas fotballdrakter spillene dine.
Givova-jakker er designet for å holde atleter varme og stilige under treningsøkter og utendørs aktiviteter. Laget av høykvalitetsmaterialer, Givova-jakker gir isolering uten å ofre mobilitet. De er perfekte for atleter som krever ytelse og stil i sine yttertøy. Givovas frakker er det ypperste av eleganse og funksjonalitet. Disse frakkene er ikke bare designet for å beskytte mot elementene, men også for å gjøre et moteuttrykk. Med slanke design og kvalitetsmaterialer, Givova-frakker holder deg varm og stilig uansett vær.
Givovas joggedresser kombinerer komfort og stil med letthet. Enten du trener, jogger eller bare slapper av, er deres joggedresser designet for å gi den perfekte passformen og fleksibiliteten. Givova joggedresser er et klesplagg som er nødvendig for aktive individer. Givova tilbyr et bredt utvalg sporty og funksjonelle sekker for å komplementere din aktive livsstil. Disse veskene er designet for å bære utstyret ditt med letthet, enten du skal til treningsstudioet, fotballbanen eller en helgetur. Givova-vesker er holdbare og stilige, noe som gjør dem til et praktisk valg for atleter og eventyrere.
Givovas fotballsett er en kilde til stolthet for lag på alle nivåer. Kjent for sin utmerkede kvalitet og design, Givova-fotballsett har tilpassbare alternativer som passer til hvert lagets unike identitet. Fra ungdomsklubber til profesjonelle lag, Givova gir fotballsett som fremmer lagånd og ytelseseksellens.