up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Utstyr

Keeperhansker

()
load

Hvordan velge fotballkeeperhansker?

Fotballkeeperhansker er en av de essensielle delene av keeperutstyret. Keeperhansker er designet for å beskytte keeperens hender på en helt sikker og annerledes måte. Variasjonene hjelper også keeperen til å spille under spesifikke forhold. Så hva skal du se etter når du kjøper fotballkeeperhansker?
La oss starte med konstruksjonen av keeperhansken. Den består av fire essensielle deler med tilsvarende funksjoner:

Baksiden av hanskene er betydelig polstret for å beskytte hånden når du treffer ballen. Vanlige hansker har en tendens til å ha et enkelt lag med skumpolstring, mens avanserte hansker er polstret med lateks. Keeperhansker med fingerbeskyttelse inneholder pigger på innsiden av fingrene som hjelper til med å støtte fingrene når de fanger og holder ballen. For best beskyttelse, se etter hansker med plast og fleksible støtter for å forhindre belastning og skade.
Håndflaten hjelper til med å fange og holde ballen. Palmetyper kommer i to teksturer: groper og glatt. Fordypte håndflater er egnet for trening og øvelse da de har en gripekomponent. Glatte håndflater er egnet for fyrstikker da de har mindre modifikasjoner, men også gir godt grep.
Lukkedelen av hansken definerer hvor godt den sitter på hendene dine. Det er tre typer lukking V hakk, krok og løkke og bandasje.
Det er det mest tradisjonelle hanskesnittet. Håndflatematerialet er laget av et enkelt stykke skum. Passformen er løsere og gir mer plass til bevegelse.
Sidene av håndflaten rulles og sys på baksiden av fingrene. Dette gir hanskene en tettere passform. Adidas , Joma , Puma og Uhlsport tilbyr det beste utvalget av keeperhansker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk