Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ernæring

Ernæring fotball

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Tips for et balansert kosthold

Alimentering

Alimentering er metoden for å tilføre næring og mat til kroppen. Mat kan bidra til å forbedre muskelutviklingen hos profesjonelle eller idrettsutøvere. Et riktig kosthold og treningsmønster, sammen med spising, er den mest perfekte strategien for å holde seg i form. Så ernæring er viktig for at idrettsutøvere skal prestere bra. Produktene som brukes i ernæring er tilgjengelige i Softee , Pue2improve , Avento og Powerbar .

Ernæringsbar

Ernæringsbaren har forskjellige næringsstoffer som jern, protein og økte karbohydrater. Ernæringsbaren kan gi deg et kraftløft til treningen. De gir også ernæringen etter trening som kroppen din trenger for å bygge nytt muskelvev, og reparerer eventuelle raske muskelskader som har oppstått i løpet av treningen eller enhver form for sportstrening.

Kosttilskudd

Et kosttilskudd er en produsert ernæringsartikkel designet for å støtte dietten gjennom bruk av en pille, kapsel, pulver, medisiner eller væske. Et kosttilskudd kan gi essensielle næringsstoffer utvunnet fra mat eller simulert for å forbedre evnen til å spise. Et kosttilskudd er veldig viktig for idrettsutøvere eller folk som bruker det til harde øvelser for å vedlikeholde musklene.

Energi geler

Energigeler er også en av de essensielle for idrettsutøvere eller personer som følger en treningsrutine. Disse gelene er karbohydrater som gir styrke til trening og øvelser. Disse gelene forbedrer rehabilitering og brukes vanligvis i energisk trening eller idretter som racing, trening eller annen type sport. Standard sukkerarter i energigeler er fullstendig nedsenket i blodet ditt og øker treningskapasiteten din.

Shakere

Shakere brukes til å blande sportstilskudd. I dag er de mye brukt. De er formet som vannflasker, de er vanligvis laget av plast slik at du kan ta dem med deg til treningsstudioet på den mest behagelige måten. De kan inneholde slagord eller motiverende fraser

Kosttilskudd

Kosttilskudd er ernæringsprodukter som du kan bruke for å øke næringsstoffene i kroppen eller for å redusere sjansen for helseproblemer. Kosttilskudd kommer i form av piller, tabletter, pulver, geler, sirup, ekstrakter eller juice. Tilskuddene brukes for å øke styrken i musklene og holde kroppen i form. Tilskuddet kommer i et mangfoldig utvalg som du kan velge mellom basert på dine behov.