up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Munich

Fotballsko

Fotballsko

herresko

herresko

Barnesko

Barnesko

Avdelinger

Bagger

Barnesko

Damesko

Herresko

Støvler

Utstyr

Allt( Munich )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Munich

Munich har etablert seg som et etablert merkenavn innen sportsfottøy og tilbehør. Med en rik arv som strekker seg over fem tiår, har Munich blitt synonymt med innovasjon, kvalitet og stil. Siden oppstarten har merket fokusert på å levere produkter med høy ytelse som imøtekommer behovene til utøvere og idrettsentusiaster. Med en forpliktelse til å levere eksepsjonelle produkter, har Munich blitt et pålitelig navn blant profesjonelle og amatører. Historien om Munich begynte i 1939 da familien Berneda, fra Catalonia-regionen i Spania, etablerte et lite verksted dedikert til skomakerfaget.
I 1962 introduserte Munich sin første linje med sportsfottøy, designet spesielt for håndballspillere. Disse skoene ble raskt populære blant utøvere på grunn av deres overlegne ytelse og holdbarhet. Oppmuntret av den positive responsen, utvidet Munich produktutvalget for å imøtekomme andre idretter, inkludert futsal, fotball og inneidretter. Med en rik historie med innovasjon og et bredt utvalg av produkter tilpasset forskjellige idretter og livsstiler, Munich fortsetter å inspirere utøvere over hele verden.

Munich er et bevis på sportswear-ekspertise

Munich futsal sko er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til eksepsjonalitet. Håndlaget med presisjon og ved hjelp av høy kvalitetsmaterialer, er disse skoene spesifikt designet for å forbedre ytelsen på futsalbanen. Munich shoes passer for både menn og kvinner, med et diversifisert utvalg av stiler og design. Kombinert med mote og funksjonalitet, Munich shoes for men og women er laget for å møte de unike kravene til hvert kjønn. Fra slanke og atletiske design til casual og trendy alternativer, Munich tilbyr fottøy som passer forskjellige preferanser og anledninger.
Munich sneakers kombinerer stil og ytelse sømløst. Disse allsidige skoene er designet for å gi komfort og funksjonalitet, noe som gjør dem ideelle for hverdagsbruk. Enten du treffer gatene eller engasjerer deg i lette fysiske aktiviteter, gir Munich sneakers et perfekt balanse mellom estetikk og praktisitet. For fotballentusiaster, er Munich fotballsko et must. Designet for å optimalisere ytelsen på banen, tilbyr disse støvlene overlegen grep, stabilitet og kontroll. Med innovative teknologier og nøye håndverk, Munich fotballsko gir spillere makt til å excellere i spill.
Munich spesialiserer seg også på innefutsal sko, som gir utøvere kanten de trenger for å dominere på innendørs overflater. Disse skoene har ikke-merkende såler, som sikrer optimal grep og manøvrerbarhet på gymnastikkfliser. Munich indoor futsal sko kombinerer holdbarhet, komfort og stil, noe som gjør dem perfekte for innendørs idrettsentusiaster. I tillegg til fottøy, Munich tilbyr et utvalg av sekker og ryggsekker som kombinerer funksjonalitet og stil. Laget med høykvalitetsmaterialer, Munich bags gir god lagringsplass og praktiske rom, som imøtekommer behovene til utøvere og reisende. Uansett om du skal til treningsstudioet eller drar på eventyr, tilbyr Munich ryggsekker holdbarhet og praktisitet i et fashionabelt pakke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk