up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Munich

Fotbollsskor

Fotbollsskor

herrskor

herrskor

Barnskor

Barnskor

Kategorier

Bagar

Barnskor

Damskor

Herrskor

Stövlar

Utrustning

Allt( Munich )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Munich

Munich har etablerat sig som ett känt varumärke i världen av sportfotbeklädnad och tillbehör. Med en rik arv som sträcker sig över fem decennier har Munich blivit synonymt med innovation, kvalitet och stil. Sedan starten har varumärket fokuserat på att leverera produkter av hög prestanda som tillgodoser behoven hos både idrottare och sportentusiaster. Med ett engagemang för utmärkelse har Munich blivit ett betrott namn både bland professionella och amatörer. Historien om Munich började 1939 när familjen Berneda, som härstammade från Katalonien i Spanien, etablerade ett litet verkstad som ägnades åt skomakning.
År 1962 lanserade Munich sin första linje av sportfotbeklädnad, speciellt utformad för handbollsspelare. Dessa skor blev snabbt populära bland idrottare på grund av deras överlägsna prestanda och hållbarhet. Uppmuntrade av den positiva responsen utökade Munich sitt produktsortiment för att möta andra sporter, inklusive futsal, fotboll och inomhussporter. Med en rik historia av innovation och ett brett utbud av produkter anpassade till olika sporter och livsstilar fortsätter Munich att inspirera idrottare runt om i världen.

Munich är en arv av sportkläder excellence

Munich futsal skor är ett vittnesbörd om varumärkets engagemang för utmärkelse. Tillverkade med precision och med högkvalitativa material är dessa skor speciellt utformade för att förbättra prestanda på futsalplanen. Munich skor tillgodoser både män och kvinnor, med ett diversifierat utbud av stilar och design. Genom att kombinera mode och funktion, Munich skor för män och kvinnor är tillverkade för att möta de unika kraven hos varje kön. Från smala och atletiska design till avslappnade och trendiga alternativ, Munich erbjuder fotbeklädnad som passar olika preferenser och tillfällen.
Munich sneakers kombinerar stil och prestanda smidigt. Dessa mångsidiga skor är utformade för att ge komfort och funktion, vilket gör dem till perfekta för vardagsbärning. Oavsett om du tar stan eller engagerar dig i lätta fysiska aktiviteter, Munich sneakers erbjuder en perfekt balans av estetik och praktiskhet. För fotbollsentusiaster är Munich fotbollsskor ett måste. Designade för att optimera prestanda på planen, erbjuder dessa stövlar överlägsen grepp, stabilitet och kontroll. Med innovativ teknik och noggrann hantverk, Munich fotbollsskor ger spelare möjlighet att stråla i sitt spel.
Munich specialiserar sig också på inomhusskor för futsal, för att ge idrottare den kant de behöver för att dominera på inomhussytor. Dessa skor har inte-märkande yttersulor, vilket säkerställer optimal grepp och manövrerbarhet på gymmattor. Munich inomhus futsal skor kombinerar hållbarhet, komfort och stil, vilket gör dem perfekta för inomhussportentusiaster. Förutom fotbeklädnad erbjuder Munich också ett sortiment av väskor och ryggsäckar som kombinerar funktion och stil. Tillverkade med högkvalitativa material, Munich väskor ger generös förvaringsyta och bekväma fack, vilket tillgodoser behoven hos både idrottare och resenärer. Oavsett om du är på väg till gymmet eller ger dig av på ett äventyr, Munich ryggsäckar erbjuder hållbarhet och praktik i en trendig förpackning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga