Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fotbollsutrustning

Fotbollsutrustning

Hitta ett brett utbud av Fotbollsutrustning-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Utrustning

Märken i Utrustning

Hur väljer man rätt fotbollsutrustning?

Bollar

Du kan välja en fotboll baserat på de ytor du vill spela på. Du bör välja en boll som är lättare och bekvämare att spela på gräs och sand och som är mindre smärtsam att sparka barfota. Initieringsbollar är idealiska för att spela på gräs eftersom de har en bra studskvalitet. För andra ytor räcker det med en kula av hållbart gummimaterial av god kvalitet. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport och Hummel är de mest erkända tillverkarna av fotbollar.

Flaskor

Fotboll spelas i högt tempo och kräver mycket uthållighet. Fotbollsspelare måste hålla sina kroppar hydrerade för att prestera sitt bästa på planen. Av denna anledning är vattenflaskor designade för att bibehålla god hydrering under dina träningspass eller tävlingsmatcher. Du bör välja en vattenflaska som är läckagefri, lätt och återanvändbar.

Målvaktshandskar och handskar

Målvaktshandskar är ett måste i fotboll. Fotbollsmålvaktshandskar förbättrar greppet, ger skydd, dämpar händerna och hjälper målvakten att fånga, slå eller blockera bollen från att komma in i nätet. När det kommer till att välja rätt handskstorlek bör du överväga fingerskydd, skärning, handstorlek, form, handflata, rygg och stängningssystem och material.

Skydd

För allmänt kroppsskydd måste fotbollsspelare bära olika skyddsartiklar under en fotbollsmatch. Detta kit består av axelvaddar, handskar, hjälmar, tjocka knäskydd, jockstrap eller kompressionsshorts, munskydd och skor. Fotbollsskydd är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive hållbara, slagtåliga skumgummi, resår och gjuten plast.

Solglasögon

Vissa linser kanske inte är tillräckligt hållbara för att klara fotbollsspelet. Därför bör du välja specialiserade solglasögon som har visat sig vara effektiva för att hålla sig på plats under fotbollsmatcher. Ett bra exempel skulle vara polykarbonatmaterial som är mer motståndskraftigt mot stötar än plastlinser.

Mer om fotbollsutrustning:

Andra viktiga material att tänka på för bra fotbollsutrustning inkluderar tillbehör, armband och handdukar . För att torka svetten måste en fotbollsspelare ha en handduk av god kvalitet som han kan ta med sig under matchen. Dessutom måste spelare också bära handledslindningar eller bicepsband . Dessutom förhindrar dessa band även skador och skyddar mot hyperextension.