up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kappa

Kappa

Kategorier

Allt ( Kappa )

Märkesinformation för Kappa

Kappa är ett italienskt sportmärke som har funnits överallt sedan 1916 i Turin, Italien. Ursprungligen fokuserade märket på att producera underkläder och andra klädesplagg, men det skiftade snart fokus till sportkläder. Kappa fick snabbt popularitet på 1980- och 1990-talet, tack vare sina träningsoveraller som bärs av fotbollsspelare, tennisproffs och andra idrottare. Kappas logotyp, som består av en man och en kvinna som sitter rygg mot rygg, blev ikonisk och förknippas med varumärket. Logotypen representerar jämställdhet och ömsesidigt stöd mellan könen. Kappa har blivit ett populärt val för retro- och vintage-sportkläder.

Kappa erbjuder ett brett utbud av kläder och skor

Kappa-kläder är kända för sina högkvalitativa material, innovativa design och noggrannhet. Varumärkets kläder sträcker sig från sportkläder till streetwear och inkluderar t-shirts, tröjor, byxor, jackor och accessoarer. Kappa-fotsulor är utformade för att vara bekväma att bära, med dämpning och stöd för foten. Kappa-tofflor är ett populärt val för bekväma och stilfulla vardagsskor, de har också blivit en modedeklaration.
Kappa-hoodies tillverkas av olika material, inklusive bomullsblandningar och polyesterblandningar, och finns i flera färger och stilar. Kappa-hoodies är också designade för att vara bekväma, med mjuka och andningsbara material som möjliggör enkel rörelse. Hoodien är idealisk för kallare väder, med värme och skydd mot elementen. Kappa-byxor finns i olika stilar och material, inklusive sweatpants, träningsbyxor och joggers. Ett av de främsta fördelarna med Kappa-byxor är deras mångsidighet. De kan bäras för olika aktiviteter, inklusive träning och vardagskläder.
Kappa-shorts är också kända för sin hållbarhet. Varumärket använder högkvalitativa material och konstruktionstekniker för att säkerställa att shortsen kan motstå slitage och slitage vid fysisk aktivitet. De är ofta designade med fukttransporterande egenskaper för att hålla sig cool och torr under träning. Kappa-träningsoveraller består vanligtvis av matchande jackor och byxor gjorda av lätta och andningsbara material som polyester eller bomullsblandningar. Kappa-träningsoveraller är ett populärt val för idrottare och sportentusiaster världen över. Kappa-skor är en populär typ av skor gjorda av märket, designade för idrottsprestationer och vardagskläder. Kappa-skor finns i olika stilar, inklusive löpning, träning och casual sneakers. Kappa-skor är perfekta för dem som söker högkvalitativa skor för idrottsprestationer och vardagskläder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga