Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor

Väskor fotboll

Hitta ett brett utbud av Väskor-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor

Märken i Väskor

Hur väljer man en fotbollsväska för barn?

Ryggsäckar

Ryggsäckar är, i sin nuvarande stil, tygväskor som bärs på ryggen och säkras med två remmar som hålls över axlarna. De kan ha externa och invändiga fickor och dragkedjor. Ryggsäckar finns i olika nyanser och storlekar.

påsar

Väskorna är en slags säck gjord av tyg som används för att transportera saker bekvämare. Väskorna är oftast gjorda av stabilt material, har många fickor och har ofta ett stativ för att bära dem. Inuti ryms ett stort antal personliga föremål. De är designade så att de kan passa all utrustning du behöver för träning och efterföljande rengöring.

Gymsäckar

Gymsäckar är ryggsäckar som har ett mjukt format som fästs med snören. Den låter dig bära personliga föremål men har mindre kapacitet än andra typer av sportväskor. Ibland har de en yttre ficka på ryggsäcken som gör att du kan förvara småsaker individuellt.

Skopåsar

Skoväskor är en typ av väska som används för att förvara dina skor när du är på språng. Skoväskor är oftast relativt gjorda av tyg eller ibland vilket syntetmaterial som helst, de är stabila väskor och har samma form som skon för att ta minimalt med plats.

Axelväska

Axelväskor gör att du snabbt kan ta ut småsaker och lägga tillbaka dem sömlöst med lätt ansträngning. Axelväskor gör att du också kan hålla ett öga på dina tillhörigheter med dig. Det är en liten och lätt väska.

Mer om fotbollsväskor:

Det mer om fotbollsväskor inkluderar necessärer, fannypacks, medicinska väskor och bollväskor. Du kan köpa dessa väskor från många olika märken som Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno , Hummel , Umbro .