up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man rätt sportboll?

Basketboll

Basketbollen är gjord av äkta läder används i professionella ligor eftersom de är de mest bekväma och mjuka. Basketbollen är vanligtvis gjord av läder och är avsedd att användas på inomhusplanytor. Gummibasketbollar är designade för utomhusbanor och erbjuder extra studs och hållbarhet. Dessa är idealiska för nybörjare och barn eftersom de är mjukare.

Fotboll

För att spela spelet behöver du bara en boll. När du väljer en fotboll måste flera faktorer beaktas. Fotbollar är mestadels gjorda av syntetisk polyuretan och ibland andra sekundära material. De kännetecknas av sin stora motståndskraft mot stötar.

Volleybollbollar

När du väljer en volleybollboll måste du ta hänsyn till bollens beröring, kvaliteten på studsen, lättheten och stabiliteten i luften och hållbarheten. Dessutom, till skillnad från andra sporter, kommer volleybollar i nästan samma storlek. Däremot används storlek 4 i allmänhet för träning, medan bollar av storlek 5 är de officiella matchbollarna. Bollens vikt är annorlunda. Volleybollar finns i olika material som mjukt skum, syntetiskt läder och mikrofiber.

Handboll boll

Handboll är ett populärt lagspel. När du väljer en handbollsboll måste du ta hänsyn till de väsentliga aspekterna, som bollens rundhet, studsens kvalitet och vikten. Du kan köpa bollar av högsta kvalitet från toppmärken som Adidas , Joma , Puma och Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga