Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Underhållning

Underhållning fotboll

Hitta ett brett utbud av Underhållning-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Underhållning

Märken i Underhållning

Hur väljer man ett fotbollsbord?

Ett fotbollsbord är en fantastisk form av underhållning. Foosball är ett roligt, engagerande och konkurrenskraftigt spel som kan spelas av minst två spelare. Med den ökande populariteten och efterfrågan på fotbollsspel, producerar många ledande tillverkare spelbord med nya funktioner. Prisintervallet varierar från bord till bord beroende på specifikationen. Om du är intresserad av ett fotbollsspel bör du överväga följande innan du köper ett bord;

Spelarens färdigheter

Som sagt ovan finns det olika storlekar, kvaliteter och priser på fotbollsbord tillgängliga på marknaden. Du kan välja den som passar dina kunskaper och preferenser. Det föreslås dock att den enklare modellen skulle vara bättre lämpad för nybörjare, medan mellannivåbordet är att föredra för mellanspelare. För professionella spelare är ett high end turneringsbord idealiskt. De är dyra men designade med avancerade funktioner och högkvalitativa material för att hålla längre.

Bordsstorlek och material

Därefter måste du överväga storleken och materialet på fotbollsbordet . Vanligtvis kräver ett fotbollsbord mer än två meter utrymme för att spela. Innan du bör kontrollera om du har tillräckligt med utrymme för bordet. Det finns olika material som används i fotbollsbord, de vanligaste är massivt trä och komposit.

Fotbollsben

Benen är den viktigaste delen av bordsfotboll. Eftersom benen stödjer hela bordet samtidigt som de ger stabilitet, välj alltid ett bord med tjocka ben. Ett fotbollsbord av god kvalitet ger inte bara stabilitet utan förbättrar också din prestation.

Typ av spön som används i fotbollsbordet

När du väljer ett fotbollsbord finns det ihåliga stålstänger och solida stålstänger. Du kan också köpa biljardbord, elektroniska darttavlor, airhockeybord och mycket mer från de ledande tillverkarna Devessport , Cb games , Aktive , Tachan , Color Baby och Coas .