up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Uhlsport

Herrkollektion

Herrkollektion

målvakt

målvakt

Handskar

Handskar

Smalbensskydd

Smalbensskydd

Bollar

Bollar

VÄSKOR OCH ACCESSOARER

VÄSKOR OCH ACCESSOARER

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bagar

Barnkläder

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Officiella Kläder

Stövlar

Träning

Utrustning

Allt( Uhlsport )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Uhlsport

Du kan köpa alla Uhlsport- artiklar på Goalinn . Vi går vidare, Uhlsport är en berömd tysk tillverkare av sportartiklar. Det är ett internationellt företag baserat i Balingen i Baden Württemberg, Tyskland. Det var ett av de första företagen som utvecklade målvaktsutrustning för Uhlsports fotbollsmålvakter. Uhlsport målvaktsutrustning och många innovationer har förvandlat enkla handskar till tekniska och bekväma mästerverk.

Uhlsport, fotbollsmärket

Erbjuder ett brett utbud av Uhlsport målvaktshandskar som passar alla målvakter på alla nivåer i spelet. Uhlsports handskar är packade med avancerad teknik och funktioner så att du kan prestera på ditt bästa. Uhlsports målvaktshandskar har skum med högt grepp, och erbjuder den perfekta balansen mellan grepp och skydd för att hjälpa dig att landa även de snabbaste skotten på mål. Varje par Uhlsport-handskar har en slående design. Uhlsport designar handskar för vått eller torrt väder och olika underlag, och du spelar med stil som målvakt för barn, dam och herr. Uhlsport har rätt handske för varje målvakt.Latexkilar och nålspetsar på handskarna hjälper till att skydda dina händer och ger dina armar hela rörelseområdet du behöver som målvakt. Den nya, tekniskt moderniserade utgåvan av Uhlsport -klassikern finns även i vår målvaktshandske i Goal INN-butiken. Dessutom har märket ett utmärkt utbud av Uhlsport-byxor för dig att välja dina favoriter.

Uhlsport har den perfekta utrustningen för dig

Uhlsport benskydd kombinerar säkerhet och flexibilitet. Beroende på vad som är väsentligt för dig eller ditt barn kan du välja mellan olika modeller: med fotledsskydd, utan fotledsskydd, med kardborre, med ärm och med avtagbar platta. Alla benskydd finns i olika storlekar för barn och vuxna. Uhlsport sportväskor eller ryggsäckar finns i olika storlekar och färger, med ett rymligt fack för skor eller flera sidfickor.
För målvakter har Uhlsport tagit fram praktiska målvaktshandskväskor som ser till att handskarna inte slängs i sportväskan och därmed skyddas från skador.Med Uhlsports fotbollsträningstillbehör hittar du allt du behöver, från nålventiler och bollväskor, till vattenflaskor och filtar, till fältspelareshandskar och kepsar. I webbutiken hittar du även Uhlsport fotbollar av bästa kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga