up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita oikea urheilupallo?

Koripallo pallo

Koripallopallo on valmistettu aidosta nahasta, jota käytetään ammattiliigoissa, koska ne ovat mukavimpia ja pehmeimpiä. Koripallo on yleensä nahkaa ja se on tarkoitettu käytettäväksi sisäkenttäpinnoilla. Kumikoripallot on suunniteltu ulkokentille ja tarjoavat ylimääräistä pomppia ja kestävyyttä. Nämä ovat ihanteellisia aloittelijoille ja lapsille, koska ne ovat pehmeämpiä.

Jalkapallo

Pelin pelaamiseen tarvitset vain pallon. Jalkapalloa valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Jalkapallopallot valmistetaan enimmäkseen synteettisestä polyuretaanista ja joskus muista sekundaarisista materiaaleista. Niille on ominaista hyvä iskunkesto.

Lentopallon pallot

Lentopalloa valittaessa on otettava huomioon pallon kosketus, pomppimisen laatu, keveys ja vakaus ilmassa sekä kestävyys. Lisäksi, toisin kuin muut urheilulajit, lentopallot ovat lähes samankokoisia. Kokoa 4 käytetään kuitenkin yleensä harjoituksissa, kun taas koon 5 pallot ovat viralliset ottelupallot. Pallon paino on erilainen. Lentopalloja on saatavilla eri materiaaleista, kuten pehmeästä vaahtomuovista, synteettisestä nahasta ja mikrokuidusta.

Käsipallo pallo

Käsipallo on suosittu joukkuepeli. Käsipalloa valittaessa on otettava huomioon olennaiset näkökohdat, kuten pallon pyöreys, pomppimisen laatu ja paino. Voit ostaa huippulaatuisia palloja huippumerkeiltä, kuten Adidas , Joma , Puma ja Uhlsport .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje