up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ridsport Barnbutik

Ridsport barnbutik

Hitta ett brett utbud av Ridsport-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Ridsport

Märken i Ridsport

Vad behöver du för ridning?

En ryttare behöver några viktiga verktyg som gör ridningen roligare. Om du vill köpa ridutrustning, överväg kända märken som Komperdell , Back On Track och BR

Ryttareutrustning

Här är en lista över saker som du behöver för ridning.

Ridbyxor

Jodhpurs är byxor speciellt designade för ridning. De är gjorda av ett tunt och töjbart tyg som tillåter rörelsefrihet. De har ingen innersöm som också förhindrar skav. Dessa byxor passar perfekt till benen och har ett speciellt grepptyg med säkerhetsdetaljer.

Ridskjortor

Liksom ridbyxor finns det skjortor designade för ridning. De är gjorda av högkvalitativa material för att garantera säkerhet och komfort. Du kan bära vilken skjorta som helst som inte begränsar din rörelse. Skjortan du väljer måste också andas. Det är idealiskt att välja en skjorta med UV skydd.

Stövlar höga stövlar eller korta paddockstövlar

Ett par bra ridstövlar är ett måste tillbehör som du behöver till ditt barn. Att bära vanliga skor för ridning kan innebära vissa skador och fara eftersom de saknar speciella egenskaper för säkerheten. De speciellt designade höga ridstövlarna har en liten klack, lätt strukturerad sula och en stadig tåbox för att skydda dina fötter från att glida. Stövlar är det bästa valet eftersom de är bekväma och ger bättre grepp och extra skydd för dina barns ben.

Ridhjälm

En ridhjälm är en av de viktigaste redskapen du behöver. Ridning är en seriös sport och kommer med hög risk. Därför behöver du en hjälm som är speciellt designad för ridning.

Ridväst

Det är viktigt att vara säker vid ett fall genom att bära en skyddsväst. En säkerhetsväst som är speciellt designad för ridning skyddar din bål från stötar. Det finns några västar som är luftfyllda för extra skydd. Även om en väst kan ge lite mer volym, är de nödvändiga redskap som du bör bära.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga