up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ridesport børn

Ridesport børn

Find et bredt udvalg af Ridesport-produkter til børn. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ridesport

Mærker for Ridesport

Hvad har du brug for til ridning?

En rytter har brug for nogle vigtige værktøjer, der gør ridning sjovere. Hvis du vil købe rideudstyr, så overvej kendte mærker som Komperdell , Back On Track og BR

Udstyr til rytter

Her er en liste over ting, du har brug for til ridning.

Ridebukser

Jodhpurs er bukser specielt designet til ridning. De er lavet i et tyndt og strækbart stof, der giver bevægelsesfrihed. De har ikke en indvendig søm, der også forhindrer gnidninger. Disse bukser passer godt til benene og har specielt gribende stof med sikkerhedsfunktioner.

Ridetrøjer

Ligesom ridebukser er der skjorter designet til ridning. De er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre sikkerhed og komfort. Du kan bære enhver skjorte, der ikke begrænser din bevægelse. Den skjorte du vælger skal også være åndbar. Det er ideelt at vælge en skjorte med UV beskyttelse.

Støvler høje støvler eller korte paddock støvler

Et par gode ridestøvler er et must have tilbehør, som du skal bruge til dit barn. Brug af almindelige sko til ridning kan udgøre nogle skader og fare, fordi de mangler særlige funktioner for sikkerheden. De specielt designede høje ridestøvler har en lille hæl, let tekstureret sål og en fast tåboks for at beskytte dine fødder mod at glide. Støvler er det bedste valg, da de er komfortable og giver bedre greb og ekstra beskyttelse til dine børns ben.

Ridehjelm

En ridehjelm er et af de mest essentielle gear, du har brug for. Ridning er en seriøs sport og kommer med høj risiko. Derfor har du brug for en hjelm, der er specielt designet til ridning.

Ridevest

Det er vigtigt at være sikker i tilfælde af et fald ved at bære en sikkerhedsvest. En sikkerhedsvest, der er specielt designet til ridning, beskytter din torso mod stød. Der er nogle veste, der er luftfyldte for ekstra beskyttelse. Selvom en vest kan tilføje noget bulk, er det nødvendigt udstyr, som du bør bære.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk