up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hestesport Barnebutikk

Hestesport barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Hestesport-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hestesport

Merkevarer av Hestesport

Hva trenger du for ridning?

En rytter trenger noen viktige verktøy som gjør ridningen morsommere. Hvis du ønsker å kjøpe rideutstyr, bør du vurdere kjente merker som Komperdell , Back On Track og BR

Hesterytterutstyr

Her er en liste over ting du trenger for ridning.

Ridebukser

Jodhpurs er bukser spesielt designet for ridning. De er laget med et tynt og strekkbart stoff som gir bevegelsesfrihet. De har ikke en innvendig søm som også forhindrer gnaging. Disse buksene passer godt til bena og har et spesielt gripende stoff med sikkerhetsfunksjoner.

Rideskjorter

I likhet med ridebukser finnes det skjorter designet for ridning. De er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre sikkerhet og komfort. Du kan bruke hvilken som helst skjorte som ikke begrenser bevegelsen din. Skjorten du velger må også være pustende. Det er ideelt å velge en skjorte med UV beskyttelse.

Støvler høye støvler eller korte paddock støvler

Et par gode ridestøvler er et must ha tilbehør som du trenger til barnet ditt. Å bruke vanlige sko til ridning kan utgjøre noen skader og fare fordi de mangler spesielle funksjoner for sikkerhet. De spesialdesignede høye ridestøvlene har en liten hæl, lett strukturert såle og en fast tåboks for å beskytte føttene dine mot å skli. Støvler er det beste valget siden de er komfortable og gir bedre grep og ekstra beskyttelse til barnas ben.

Ridehjelm

En ridehjelm er et av de mest essensielle utstyrene du trenger. Ridning er en seriøs sport og kommer med høy risiko. Derfor trenger du en hjelm som er spesielt utviklet for ridning.

Ridevest

Det er viktig å holde seg trygg i tilfelle et fall ved å bruke sikkerhetsvest. En sikkerhetsvest som er spesialdesignet for ridning beskytter overkroppen mot støt. Det er noen vester som er luftfylte for ekstra beskyttelse. Selv om en vest kan gi litt mer volum, er de nødvendig utstyr du bør bruke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk