up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Janod

Bouwspellen

Bouwspellen

Tafel spellen

Tafel spellen

brieven

brieven

Puzzels

Puzzels

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed

Buiten spellen

Buiten spellen

Categorieën

Baby

Briefpapier

Meubilair

Speelgoed

Sport Fietsen

Voeden

Alles( Janod )

Janod

Janod, een bekende naam in de wereld van kinderspeelgoed, heeft jonge geesten al sinds de oprichting in 1970 betoverd met zijn innovatieve en verbeeldingsvolle creëringen. Opgericht in Frankrijk, is Janod ontstaan uit een verlangen om speeltijd te verrijken met zowel entertainment als educatie. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, veiligheid en het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen, is Janod uitgegroeid tot een vertrouwde merk die wereldwijd door families gewaardeerd wordt. Er is een uitstekende collectie Janod speelgoed voor elk kind, ongeacht leeftijd en geslacht. Men kan gemakkelijk een grote variëteit aan kwalitatief hoogwaardige Janod producten vinden online bij Kidinn.
Kortom, Janod's reis vanaf zijn oprichting in 1970 tot zijn positie als geliefd wereldwijd merk is een toegewijde aan het voeden van creativiteit, leren en vreugde in het leven van kinderen. Met een indrukwekkende reeks speelgoed, puzzels, activiteittafels, tafelspellen en buitenspellen, blijft Janod een lichtbaken van kwaliteit, innovatie en een toewijding aan het bevorderen van de holistische groei van kinderen door de kracht van spelen.

Ontdek een erfenis van creatief spelen en vreugde met Janod

Janod speelgoed is meer dan alleen speelgoed; het zijn poorten naar een wereld van creativiteit, leren en ontdekken. Van houten blokken die fijne motoriek voeden tot interactieve leerspellen die cognitieve ontwikkeling aanwakkeren, de speelgoed van Janod is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Elk speelgoed is zorgvuldig vervaardigd met een mix van esthetiek en functionaliteit, waardoor de groei van kinderen wordt bevorderd terwijl ze urenlang plezier beleven. Janod puzzels staan als ingewikkelde kunstwerken die jonge geesten uitdagen en betoveren. Gemaakt van duurzame materialen, variëren deze puzzels van eenvoudige ontwerpen voor beginners tot complexe sets met meerdere stukken voor gevorderde puzzelaars. De reeks thema's, van dieren tot landschappen tot fantasiewerelden, ontketent de verbeelding en probleemoplossend vermogen, waardoor Janod puzzels een aantrekkelijke bezigheid wordt voor kinderen en volwassenen.
De Janod activiteittafel is een centrum van ontdekking en spel, ontworpen om de zintuigen en het intellect van een kind te stimuleren. Met een combinatie van interactieve elementen zoals tandwielen, schuivers en doolhoven, bevordert deze tafel sensuele exploratie, hand-oogcoördinatie en logisch denken. De activiteittafel epitomiseert Janod's toewijding om leren en plezier naadloos te combineren. Janod's tafelspellen brengen families en vrienden samen voor uren gedeeld amusement. Deze spellen variëren van klassieke bordspellen met een twist tot moderne, strategische uitdagingen. Ontworpen om gezonde concurrentie, sociale interactie en strategisch denken te bevorderen, bieden Janod tafelspellen een verrukkelijke manier om voor alle generaties te verbinden door middel van gedeelde ervaringen. Janod begrijpt het belang van buitenspel voor de ontwikkeling van een kind. Hun collectie buitenspellen stimuleert actieve exploratie en creativiteit terwijl ze in de frisse lucht zwemmen. Van balansspelletjes tot traditionele houten sportpakketten, Janod's buitenspellen bieden kinderen inspiratie om te bewegen, spelen en zich zowel fysiek als mentaal te ontwikkelen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden