Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Janod

Janod
Information för Janod
Janod, en välkänd namn i leksaksvärlden, har fängslat unga sinnen med sina innovativa och fantasifulla skapelser sedan starten. Established in France, in 1970, Janod föddes ur önskan att infuse lekstund med både underhållning och utbildning. Med ett obevekligt engagemang för kvalitet, säkerhet och uppfostran av barn har Janod blivit en pålitlig varumärke uppskattad av familjer världen över. Det finns en utmärkt samling Janod-leksaker för alla barn oavsett ålder och kön. Man kan enkelt hitta en stor variation av högkvalitativa Janod-produkter som finns tillgängliga online på Kidinn.
Slutligen har Janods resa från starten 1970 till dess status som ett älskat globalt varumärke varit en som ägnats åt att vårda kreativitet, lärande och glädje i barns liv. Med en imponerande samling leksaker, pussel, aktivitetstabletter, bordsspel och utomhuslekar, Janod fortsätter att stå som en fyr för kvalitet, innovation och ett engagemang för att fostra barns helhetsutveckling genom makten av att leka.

Upptäck en arv av kreativt lek och glädje med Janod

Janod leksaker är mer än bara leksaker; de är portar till en värld av kreativitet, lärande och utforskning. Från träblock som vårdar finmotoriska färdigheter till interaktiva lärarspel som tänder kognitiv utveckling, Janod-leksaker passar för olika åldersgrupper och intressen. Varje leksak är noggrant tillverkad med en blandning av estetik och funktion, som fostrar barns tillväxt samtidigt som den levererar timmar av glädje. Janod pussel står som ingående konstverk som utmanar och fängslar unga sinnen. Tillverkade av hållbara material, dessa pussel sträcker sig från enkla design för nybörjare till komplexa, flerdelade set för avancerade puzzlers. Uppsättningen av teman, från djur till landskap till fantasivärldar, lyser upp fantasin och problemlösningsförmåga, vilket gör Janod pussel till ett engagerande fritidsnöje för både barn och vuxna.
Janod aktivitetstabell är en knutpunkt för upptäckt och lek, utformad för att stimulera ett barns sinnen och intellekt. Med en kombination av interaktiva element som växlar, skjutare och labyrinter, denna tabell fostrar sensorisk exploration, hand-ögonkoordination och logiskt tänkande. Aktivitetstabellen epitomiserar Janods engagemang för att smälta lärande och roligt smidigt. Janods bordsspel sammanför familjer och vänner för timmar med delad nöje. Dessa spel sträcker sig från klassiska brädspel med en twist till moderna strategiska utmaningar. Designade för att främja hälsosam konkurrens, social interaktion och strategiskt tänkande, Janod bordsspel erbjuder ett behagligt sätt för alla generationer att förenas över delade erfarenheter. Janod förstår vikten av utomhuslek i ett barns utveckling. Deras samling utomhuslekar uppmuntrar aktiv exploration och kreativitet samtidigt som de njuter av den friska luften. Från balansspel till traditionella träsportuppsättningar ger Janods utomhuslekar inspiration till barn att röra sig, leka och utvecklas både fysiskt och mentalt.