up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Oxford Hamelin

Oxford Hamelin

KAIKKI ( Oxford Hamelin )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Oxford Hamelin

Oxford Hamelin, yksi kirjoitusvälineiden arvostetuimmista nimistä, on toimittanut laatua ja innovaatiota maailmalle yli sadan vuoden ajan. Vuonna 1902 perustettu Oxford Hamelin on jatkuvasti pyrkinyt parantamaan kansainvälisten opiskelijoiden ja ammattilaisten oppimis- ja ammatillisia kokemuksia. Tämä ikoninen brändin matka on testamentti sen kestävästä sitoutumisesta tarjoamaan laadukkaita kirjoitusvälineitä, jotka vastaavat muuttuviin opiskelijoiden, ammattilaisten ja taiteilijoiden tarpeisiin.
Oxford Hamelinin laadukkaan ja innovatiivisen kirjoitusvälineen ikonisen perinteen ansiosta se on rakastettu brändi ympäri maailmaa. Olipa sitten etsimässäsi kouluun, työhön tai luovuuteen tarkoitettuja laukkuja, pulloja tai muistikirjoja, Oxford Hamelin takaa, että sinulla on tarvittavat työkalut ja tarvikkeet onnistumiseen. Yli sadan vuoden rikkaudellisen historian kautta Oxford Hamelin pysyy edelleen sitoutuneena palvelemaan monenlaisten asiakkaiden muuttuvia tarpeita, tehden siitä luotettavan kumppanin koulutuksessa, luovuudessa ja arkielämässä.

Laadun ja innovaation jälkeläinen

Oxfordin muistikirjat ovat synonyymi erinomaiselle laadulle ja innovaatiolle. Nämä muistikirjat, jotka on suunniteltu muistiinpanojen tekemiseen, tulevat erikokoisina, viivaustyyleinä ja paperityypeinä, jotta voisivat vastata erilaisiin mieltymyksiin. Oxfordin muistikirjat ovat tulleet luokkahuoneiden ja toimistojen kulmakiviksi, tarjoten luotettavan alustan ajatusten, ideoiden ja unelmien tallentamiseen. Oxfordin A4-muistikirjat ovat tunnettuja laajoista sivuistaan, mikä tekee niistä erinomaisen kattaville muistiinpanoille ja tietojen järjestämiselle. Kestävien kansien ja laadukkaan paperin ansiosta ne kestävät arkikäyttöä, mikä tekee niistä suosikkeja ammattilaisten ja opiskelijoiden keskuudessa.
Luoville mieleille Oxfordin piirustuspohjat ovat ilmaisun kanava. Nämä piirustuspohjat, painavalla paperilla ja sileällä pinnalla, tarjoavat täydellisen taustan skitsien, kuvituksien ja taiteellisten projektien tekemiseen. Oxfordin piirustuspohjat innostavat taiteilijoita tutkimaan lahjakkuuttaan rajoituksetta. Oxfordin sitoutuminen opetukseen ulottuu paperin ja kynien ulkopuolelle. Oxfordin koululaukut tarjoavat kestävyyttä ja tyyliä kaikenikäisille opiskelijoille. Alakoulusta yläkouluun nämä laukut palvelevat erilaisia tarpeita, tarjoten mukavat hihnat ja runsaasti säilytystilaa. Ne yhdistävät toimivuuden ja muotoilun sulavasti.
Suunniteltu sekä opiskelijoille että ammattilaisille, Oxfordin reppu on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta. Useilla osastoilla, turvallisilla vetoketjuilla ja mukavilla hihnoilla ne varmistavat, että olet hyvin valmistautunut päivittäisiin seikkailuihisi. Olipa menossa sitten luokkaan tai liikekokoukseen, Oxfordin reppu on siellä auttamassa. Oxford ymmärtää pysyäkseen kosteana päivän aikana. Oxfordin pullot ovat luotettuja kumppaneita, jotka pitävät juomasi halutussa lämpötilassa pidempään. Tyylikkäillä muotoiluilla ja vankalla rakenteella ne ovat ihanteellinen valinta ympäristötietoisille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje